Wegloo Azuga

Conceptul de glamping a reinventat campingul traditional !

 

Conceptul de glamping a reinventat campingul traditional, prin faptul ca ne permite reconectarea cu natura fara a ne priva de lucrurile esentiale vietii de zi cu zi.

 

Posibilitatea de a dormi sub stele nu a fost niciodata atat de atragatoare cum este la Wegloo, unde regula suprema este armonia intre comfort si relaxare in mijlocul naturii.

 

Unic in Romania, Wegloo este un dom geodezic, creat sa ofere comfort si intimitate. Wegloo duce conceptul de glamping la urmatorul nivel si ne permite sa descoperim o noua experienta unde natura este luxul suprem.

 

Experienta ta de glamping are loc in judetul Prahova, direct sub cerul albastru, intr-o zona la marginea padurii, inconjurata de munti.

 

Fie ca iti doresti o escapada romantica sau o mini vacanta departe de treburile cotidiene, Wegloo iti ofera posibilitatea de a te bucura de serenitate si de a te relaxa. Este ideal atat pentru cupluri, familii cu copii, cat si pentru oamenii care au nevoie de timp cu ei insisi pentru a se reconecta la energia naturii sau pentru a medita.

 

Vino la Wegloo si descopera frumusetea muntilor din interioul propriului tau igloo. Nu trebuie decat sa te relaxezi si sa te bucuri de privelistea feerica!

 

In timpul verii, poti face drumetii pe munte, poti merge cu parapanta sau poti face mountain biking, ceea ce iti da oportunitatea sa explorezi cele mai bune trasee montane din Romania.

In timpul iernii, daca vrei putina adrenalina, poti schia sau poti face snowboarding. Partia de ski te asteapta peste drum!

Daca vrei sa te bucuri de frumusetea naturii, iti recomandam sa faci un traseu off-road cu ATV-ul catre unele dintre cele mai faimoase resedinte comuniste ale Romaniei sau catre Cabana Susai din Predeal.

Pentru un program de vizitat mai amplu, poti merge in Brasov. Aici poti vizita diverse obiective turistice, poti incerca mancarea locala intr-un restaurant pitoresc sau pur si simplu te poti plimba pe stradute pentru a observa arhitectura medievala impresionanta si peisajul montan. De asemena poti merge la Paradisul Acvatic sau la Aventura Park.

Daca vrei sa te bucuri de o adevarata pauza de la viata cotidiana, iti recomandam activitati precum plimbari in padure, cititul de carti, meditatia sau pur si simplu sa te relaxezi vizionand filme pe Netflix.

Vrei sa vii si cu copiii? Pentru ei am pregatit un spatiu de joaca amenajat in exterior (disponibil vara) sau plimbari cu calul. De asemenea, cei mici se pot distra la Azuga Fun Park.

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.