Vila Economat 4*

Sinaia

4
 

Complex La Tunuri - Vila Economat se află în fosta clădire a Corpului de gardă al Castelului Peleş. Este situat pe domeniul regal, vizavi de castel, la doar 100 de metri de Castelul Pelişor. Mănăstirea Sinaia se află la 500 de metri. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Complex La Tunuri - Vila Economat sunt mobilate clasic şi includ minibar, TV cu ecran plat şi baie privată.

Restaurantul La Tunuri oferă preparate internaţionale şi româneşti tradiţionale, precum şi mic dejun à la carte la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de băuturi la Regal Peles Café, care are terasă cu vedere superbă la Castelul Peleş.

Există parcare privată gratuită. Telecabina Sinaia se află la 1 km, iar Gara Sinaia este la 3 km de proprietate.

 

* Corpul de Gardă reprezenta clădirea destinată gărzilor regale. Aici dormeau ofiţerii de pază, tot aici erau garajele, dar şi centrala telefonică a castelului Peleş. După o lungă perioadă de timp cât a fost închisă cladirea în perioada comunismului, a fost redeschisă ca unitate de cazare după revoluţie, şi ulterior din nou închisă după degradare şi lipsa condiţiilor adecvate de cazare.

* Complexul acum dispune de 16 spaţii de cazare, majoritatea având vedere către cel mai frumos muzeu din Europa. Arhitectura în stil elveţian, aleile dintre castele, decorul istoric, toate acestea dau impresia întoarcerii în timp, departe de urbanismul din oraşele aglomerate.

 

 

 

* Comfortul camerelor, cadrul intim, peisajul ce poate fi admirat în fiecare dimineaţă pe fereastră, discreţia personalului şi calitatea serviciilor vă promitem un sejur de neuitat!

Solicita oferta si disponibilitate

You must agree to the conditions for processing your personal data.