Viena si Abatia Melk

3
 
Transport
Perioada 23-25 Octombrie 2020
Oferta Speciala
145
13529
/ persoana

Ziua 1: Incepem vizita in Viena la Palatul Belvedere, dupa care ne indreptam spre Ringstrasse pentru a admira celebrele cladiri care inconjoara Ringul Vienez. Tur pietonal incepand cu Cladirea Primariei care are aspectul unui castel gotic, Cladirea ParlamentuluiMaria Theresien Platz (Piața Mariei Tereza) care este înconjurată pe de-o parte de Muzeul de Arta și este vis-a-vis de clădirea Muzeului de Istorie Naturală. Seara, cazare in Viena. 

Ziua 2: Mic dejun. Dupa mic dejun ne indreptam catre Valea Dunării (Wachau) , Vizitam frumoasele localitati Krems an der Donau (cel mai vechi oras din Austria ), Durnstein ( considerat cel mai frumos oras din Valea Dunarii )și Mănăstirea Benedictina Melk. Abatie care apare în romanul Numele trandafirului a lui Umberto Eco , care face parte din patrimoniul mondial UNESCO, fiind una dintre cele mai vechi abatii care a funcționat continuu de la înființarea ei (1089). A devenit renumita începând cu sec al 12-lea datorita colecției impresionante de manuscrise din biblioteca manastirii. Dupa vizta ne intoarcem in Viena unde ne continuam vizita la Palatului Hofburg – resedinta de iarna a Casei de Habsburg. Se continua vizita cu Biserica Augustinilor, Biserica Sf Petru, strada Graben, Monumentul Ciumei, Piata si Domul Sf Stefan. Optional, se pot vizita apartamentele imperiale ale Palatului Hofburg.( daca timpul ne permite )Timp liber . Seara, cazare la acelasi hotel in Viena.

Ziua 3: Mic dejun. Dupa servirea micului dejun, pornim spre Palatul Schonnbrunn, vizita si plimbare in gradinile palatului si la Glorieta. Dupa vizita ne indreptam catre Casa Hundertwasser – cea mai nonconformista casa din Viena, dupa care pornim spre casa, ajungem in Romania, in dimineata datei de 26.10.2020 in functie de trafic si formalitatiile vamale.

 

  • Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
  • 2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Viena
  • Ghid insotitor

 

·         Taxele de intrare la obiectivele turistice :

·         Palatul Schonbrunn (aprox 16 euro/pers)

·         Taxa intarare Mănăstirea Benedictina Melk – 15e/persoana

·         Taxa transport Viena –Melk –Viena -10e/persoana

·         Asigurare medicala si storno

·         Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

 

Plecare din Cluj-Napoca spre Viena  pe traseul: Cluj-Napoca – Oradea - Budapesta – Viena

Tariful Early Booking este  valabil pana in 31 Mai 2020. 

Tarif Early Booking: 135 euro/persoana

Tarif normal: 145 euro/persoana

Conditii de plata:

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui program in cazul in care acest lucru este necesar!

 

Conditii de plata Tarif Early Booking - 30% avans la inscriere si diferenta pana la 31.01.2020

Conditii de plata Tarif Standard – 30% avans la inscriere si diferenta pana la 01.03.2020 

 

Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.

In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

Rezerva acum

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile utilizarii datelor personale.