Hotelul Carpați este situat în statiunea Predeal, la 4 minute cu mașina de pârtiile de schi. / EN Hotel Carpați is located in Predeal, 4-minute drive from the ski slopes.
Hotelul Carpați este situat în statiunea Predeal, la 4 minute cu mașina de pârtiile de schi.

Servicii incluse: 3 nopti cazare cu mic dejun; intampinare in noaptea de Inviere cu oua rosii, vin si cozonac; pe 2 Mai dejun pascal si Cocktail o’clock pe 2 Mai intre orele 17:00-18:00, acces centru Spa (piscina incalzita, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi in piscina) este posibil sau nu conform reglemetarilor autoritatilor. Accesul se face cu echipament propriu (halat, prosop, papuci - exclus de strada) sau se poate inchiria contra-cost de la receptia SPA, 10% discount la serviciile de masaj, wi-fi gratuit, parcare in limita locurilor disponibile.
Hotelul nu dispune de paturi suplimentare. Pentru copiii mai mari de 6 ani care se cazeaza in camera dubla impreuna cu parintii, se achita doar micul dejun si dorm in pat cu parintii.
Cazarea incepe la ora 14.00 si se termina la ora 12.00. In functie de gradul de ocupare este posibil ca orele de check-in si check-out sa fie modificate. Taxele locale si taxa salvamont se achita la receptie.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Paste - Hotel Carpati, Predeal, Romania