Hotelul Carpati este situat in zona centrala a statiunii, aproape de statia de telecabina.

Facilitati hotel: 66 camere duble, 2 camere single si 3 apartamente, restaurant international, gradina de vara, bar, lift, rampa pentru persoanele cu dizabilitati, piscina interioara incalzita, 2 saune, jacuzzi, masaj pe pat de sare, parcare, Wi-Fi, 3 sali de conferinte (100 locuri/sala).

Facilitati camere: TV, Wi-Fi, telefon, minibar, baie proprie, halat si papuci de baie, uscator de par.

~
Oferta include: - 3 nopti cazare; - mic dejun in 30.12 si 31.12; - welcome drinks si cina traditionala in 30.12; - cina festiva in 31.12; - brunch in 01.01; - cina in 01.01; - acces gratuit la SPA: sauna, piscina, jacuzzi. Informatii suplimentare: - taxele locale si taxa de salvamont nu sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 3 nopti cazare;
- mic dejun in 30.12 si 31.12;
- welcome drinks si cina traditionala in 30.12;
- cina festiva in 31.12;
- brunch in 01.01;
- cina in 01.01;
- acces gratuit la SPA: sauna, piscina, jacuzzi.

Informatii suplimentare:
- taxele locale si taxa de salvamont nu sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carpati - Oferta Revelion, Predeal, Romania