Este situat in centrul orasului Sinaia, la distante de cateva minute de mers pe jos de parcul orasului Sinaia si de statia de telecabina.

Hotelul are o capacitate de 70 de unitati de cazare: 66 camere duble, 1 camera single si 3 apartamente.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, piscina interioara incalzita, 2 saune, hidroterapie cu ape sarate, salina, pat de sare, parcare contra-cost, parcare pazita, wi-fi, restaurant international, bar, room service, bar, 3 sali de conferinte - capacitate maxima /sala de conferinta - 100 de locuri, masaj , zona pentru fumatori, aer conditionat, seif, lift, camere pentru nefumatori, terasa, gradina, jacuzzi, spalatorie, depozit schiuri.

Facilitati camere: baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par.

~
Pentru a beneficia de oferta SENIORI 55+, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 ani. Servicii incluse: - cazare cu demipensiune (mic dejun + cina); - acces gratuit la Spa (piscina, jacuzzi, sauna). Informatii suplimentare: - parcare este contra cost cu plata la receptie si se afla in vecinatatea hotelului; - taxa de salvamont nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Pentru a beneficia de oferta SENIORI 55+, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 ani.

Servicii incluse:
- cazare cu demipensiune (mic dejun + cina);
- acces gratuit la Spa (piscina, jacuzzi, sauna).

Informatii suplimentare:
- parcare este contra cost cu plata la receptie si se afla in vecinatatea hotelului;
- taxa de salvamont nu este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carpathia - Oferta Seniori 55+, Sinaia, Romania