Este situat in centrul orasului Sinaia, la distante de cateva minute de mers pe jos de parcul orasului Sinaia si de statia de telecabina.

Hotelul are o capacitate de 70 de unitati de cazare: 66 camere duble, 1 camera single si 3 apartamente.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, piscina interioara incalzita, 2 saune, hidroterapie cu ape sarate, salina, pat de sare, parcare contra-cost, parcare pazita, wi-fi, restaurant international, bar, room service, bar, 3 sali de conferinte - capacitate maxima /sala de conferinta - 100 de locuri, masaj , zona pentru fumatori, aer conditionat, seif, lift, camere pentru nefumatori, terasa, gradina, jacuzzi, spalatorie, depozit schiuri.

Facilitati camere: baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par.

~
Servicii incluse: - 4 nopti de cazare cu mic dejun; - primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii; - Masa Pascala (Pranz) in data de 24.04.2022, cu meniu traditional, program artistic si muzica live; - Brunch in data de 25.04.2022; - parcare gratuita in limita locurilor disponibile; - acces gratuit centru SPA (piscina, sauna, salina); - acces gratuit wi-fi; - taxa de agrement. Informatii suplimentare: - taxa de salvamont NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 4 nopti de cazare cu mic dejun;
- primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii;
- Masa Pascala (Pranz) in data de 24.04.2022, cu meniu traditional, program artistic si muzica live;
- Brunch in data de 25.04.2022;
- parcare gratuita in limita locurilor disponibile;
- acces gratuit centru SPA (piscina, sauna, salina);
- acces gratuit wi-fi;
- taxa de agrement.

Informatii suplimentare:
- taxa de salvamont NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carpathia - Oferta Paste - 4 nopti, Sinaia, Romania