Este situat in centrul orasului Sinaia, la distante de cateva minute de mers pe jos de parcul orasului Sinaia si de statia de telecabina.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, piscina interioara incalzita, 2 saune, hidroterapie cu ape sarate, salina, pat de sare, parcare contra-cost, parcare pazita, wi-fi, restaurant international, bar, room service, bar, 3 sali de conferinte - capacitate maxima /sala de conferinta - 100 de locuri, masaj , zona pentru fumatori, aer conditionat, seif, lift, camere pentru nefumatori, terasa, gradina, jacuzzi, spalatorie, depozit schiuri.
Hotelul are o capacitate de 70 de unitati de cazare, precum: 66 camere duble, 1 camera single si 3 apartamente.


Facilitati camere: baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si pranz; - in data de 24.12.2021 - Pomana Porcului cu foc de tabara, vin fiert, tuica fiarta, obiceiuri de Craciun; - pranz traditional in ziua de Craciun, cu muzica live; - acces gratuit la: piscina, sauna, salina, jacuzzi. Informatii suplimentare: - copiii pana la 7 ani vor avea masa de Craciun separat, cu animatie pentru cei mici; - tarifele nu includ taxa de statiune si salvamont in valoare de 6 lei/persoana/sejur. Nota: - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si pranz;
- in data de 24.12.2021 - Pomana Porcului cu foc de tabara, vin fiert, tuica fiarta, obiceiuri de Craciun;
- pranz traditional in ziua de Craciun, cu muzica live;
- acces gratuit la: piscina, sauna, salina, jacuzzi.


Informatii suplimentare:
- copiii pana la 6.99 ani vor avea masa de Craciun separat, cu animatie pentru cei mici;
- tarifele nu includ taxa de statiune si taxa salvamont.


Nota:
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carpathia - Oferta Craciun - 3 nopti - Inscrieri Timpurii 01.10.2021, Sinaia, Romania