Hotelul este dotat cu 70 de camere spatioase si este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei. Beneficiind de conditii de lux, turistii isi pot petrece cateva zile de vis intr-o statiune montana romaneasca cu traditie. Cele doua cladiri care compun complexul au fost renovate complet, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux în anul 2014, inaugurarea facandu-se in luna decembrie 2014. Situat in centrul orasului Sinaia, accesul la Hotel Carpathia este extrem de facil, facandu-se direct din DN1.

EN The hotel has 70 spacious rooms and is the most luxurious hotel complex on the Prahova Valley. Tourists can spend a few dream days in a traditional Romanian mountain resort. The two buildings that are part of the complex were completely renovated, elegantly furnished and equipped with luxury accessories in 2014, the inauguration taking place in December 2014. Located in the center of Sinaia, access to Hotel Carpathia is extremely easy, making directly from DN1.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun si pranz. In ziua de Craciun pranz traditional cu Muzica Live. In data de 24 Decembrie – Pomana Porcului cu foc de tabara, vin fiert, tuica fiarta, obiceiuri de Craciun. Copiii pana in 7 ani vor avea masa de Craciun separat cu animatie pentru cei mici. Acces gratuit la: piscina, sauna, salina, jacuzzi - in functie de regulile COVID. Nu este permis accesul cu animale de companie. Check-in incepand cu orele 14:00 si check-out pana la ora 12:00. La receptie se achita taxa statiune si taxa salvamont.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Craciun - Hotel Carpathia, Sinaia, Romania