Sambata, Ziua 1:
Sosire in Luxor, transfer catrevas unde se va face check-in, cina si innoptare in Luxor la bordul unui vas de5* standard cu pensiune completa.
Duminica, Ziua 2:
Dupa micul dejun, optional se poate vizita malul vestic la Luxorului,  Valea Regilor si tempulul lui Hatshepsut, cei2 colosi ai lui Memnon - intoarcere pe vas si navigare catre orasul Edfu,pranzul si cina se vor servi in timpul drumului, respectiv seara in Edfu.
 
Luni, Ziua 3:
Dupa micul dejun vizita optionala la templul din Edfu cu trasura apoi intoarcere lavas si navigare catre Komombo, pranz in timpul navigarii apoi optional vizitala tempul Kom Ombo, navigare catre Aswan, cina va fi servita in timpul navigarii , innoptare la bord in Aswan.
 
Marti,Ziua 4: 
Dimineata devreme se viziteaza Abu Simple (vizita optionala contra-cost), pe drumul de intoarcere vizita optionala la High Dam apoi intoarcere la vas pentru pranz, timp liber pentru relaxare dupa care se viziteaza satul Nubian pentru descoperirea vietii si a obiceiurilor/traditiilor poporului Nubian din Aswan, calatorie cu camila,gradina botanica (optional plimbare cu barca cu motor, contra-cost), intoarcere la vas pentru cina si innoptare la bord in Aswan.
Miercuri, Ziua 5:
Dupa micul dejun optional se poate vizita templul Philae apoi intoarcere pentru pranz si transfer cu autobuzul de la Aswan catre Luxor, cazare la hotel inLuxor, cina si innoptare in Luxor.

Joi, Ziua 6:
Dupa micul dejun optional se poate vizita malul estic al Luxorului, templul Karnak si Luxor, intoarcere la hotel , timp de relaxare apoi optional tur de oras cu trasura in Luxor pentru a descoperi modul de viata al localnicilor, plimbare cu ghidul pe cel mai vechi drum din istorie ( Sphinx Avenue intre templul Karnark si templul Luxor ) ,relaxare in una din cele mai faimoase cafenele din zona, timp liber in Luxor (vizita optionala in vechiul SOUQ din Luxor contra cost), intoarcere la hotel,cina si innoptare.
 

Vineri,Ziua 7: 
Dimineata devreme se organizeaza plimbare cu balonul ce dureaza 45 de minute (contra-cost) unde se poate admira panorama Luxorului impartit in 2 de catre Nil in lumina rasaritului, intoarcere la hotel pentru micul dejun, timp liber cateva ore, calatorie cu Felucca pe Nil si vizita pe Insula Bananelor - una din cele ma ifaimoase insule de pe Nil unde va puteti bucura de relaxare si fructe proaspete culese direct din copaci (vizita optionala, contra-cost ) intoarcere la hotel.Seara turistii pot participa la spectacolul de Lumini & Sunete de la Karnak(optional, contra-cost), apoi transfer catre hotel, cina, innoptare in Luxor.
                          
 
Sambata ,Ziua 6:
Micul dejun apoi transfer catre aeroportul din Luxor pentru imbarcare.

Tarifele includ:
-         4 nopti cazare la bordul vasului M/S Carnival sau similar, categorie 5 * cu pensiune completa de la Luxor la Aswan in cabina run of the house;
-         3 nopti cazare in hotel de 5* in Luxor cu demipensiune (Hotel Pyramisa sau similar);
-         Toate transferurile mentionate in program cuvehicul modern, cu aer conditionat.
 
Tarifele NU includ:
-  urmatoarele vizite optionale care sunt contra-cost: templul Karnak, templul Luxor, Valea Regilor, templul Reginei Hatshepsut si cei 2 colosi ai lui Memnon din Luxor, templul Edfu, templul Kom Ombo, High Dam,templul Philae din Aswan ( 189 eur /persoana) cu ghid vorbitor de limba de engleza, de la 7 persoane in sus se poate organiza ghidajul in limba romana.
-         Tips : 30 eur /persoana ( se achita de catreclient la sosire );
-         Bauturi, mese extra, cheltuieli personale;
-         Alte vizite optionale.
Numar minim de participanti pentru efectuarea circuitului : 8 persoane /plecare.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTP-LXR 2022 - ID 1296 Bucuresti - Luxor; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion LXR-OTP 2022 - ID 1296 Luxor - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre 4 Nopti MS Carnival + 3 Nopti 5* Hotel Luxor, Muscat, Oman