AMPLASARE: (fost Hotel Brandusa) in zona centrala a statiunii, pe promenada cu magazine, la 50m de plaja.
FACILITATI HOTEL: 88 camere duble, lift, restaurant, terasa cu muzica live, loc de joaca pentru copii, amplasat in gradina hotelului (cu tobogane, leagane, balansoare si trambuline), Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50m de hotel pe plaja mare a statiunii.
FACILITATI CAMERE: minibar, TV, telefon, AC, baie proprie cu dus.

TOMBOLA: la sfarsitul lunii iunie 2021, hotelul organizeaza o tombola pentru toti turistii care au beneficiat de un sejur in luna iunie 2021, in urma careia va fi extras numele castigatorului care va beneficia de un sejur gratuit in sezonul 2022 - luna iunie - echivalent cu sejurul efectuat in acest sezon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - acces gratuit la Wi-Fi; - acces gratuit la locul de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- acces gratuit la Wi-Fi;
- acces gratuit la locul de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carmen - Oferta 1 Iunie, Venus, Romania