Hotelul este situat pe malul marii.
Amplasare Hotel
Hotelul este situat pe malul marii.

Facilitati Hotel
Structura hotelului: parter & 4 etaje si o capacitate de 90 camere duble, 8 garsoniere, 1 apartament;

Facilitati Camere
Camere cu grup sanitar cu cada, TV color, telefon international, minibar, aer conditionat. Hotelul are: mobilier si instalatii noi, lift, frizerie, coafor, salon de infrumusetare, sauna, sala de masaj, sala de agrement, room-service non-stop, curatatorie, restaurant, bar, terasa acoperita, piscina acoperita, safe, parcare. Hotelul ofera acces la plaja proprie amenajata cu sez-longuri si umbrelute de soare, ponton plutitor cu acces treptat in mare, bar pe plaja.

Alte Informatii
Tarifele sunt valabile pentru un sejur de MINIM 7 NOPTI cazare. Copii: 0-06 ani in camera cu parintii- cazare si mic dejun gratuit (fara pat suplimentar). 6-12 ani in camera cu parintii cazare gratuit-achita micul dejun (fara pat suplimentar). Animalele de casa nu se accepta in hotel.
- Reclamatiile privind serviciile prestate trebuie formulate in scris, la sediul prestatorului, inainte de terminarea sejurului.
- Neprezentarea la hotel pana la ora 18.00 in ziua inceperii sejurului duce la anularea rezervarii. Prezentarile dupa ora 18.00 trebuie anuntate la receptia hotelului.
- Turistii care nu predau camera pana la ora 12.00 in ultima zi a sejurului trebuie sa achite 50% din valoarea tarifului de receptie, urmand ca pana la ora 18.00 sa paraseasca hotelul.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz sau cina in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana (vin, bere, apa sau suc), acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Nota: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz sau cina in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana (vin, bere, apa sau suc), acces gratuit la Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Nota:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Carmen - Oferta Ziua Copilului - Demipensiune, Venus, Romania