Hotelul Belvedere este situat centrul statiunii Baile Govora, jud. Valcea.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, parc propriu, foisor, sala de conferinte, piscina exterioara si interioara, sauna, sala de fitness, baza de tratament (fizioterapie, masaj, electroterapie, hidroterapie, bai galvanice, etc.), lift, parcare.

Facilitati camere: minibar, birou, TV, telefon, internet WI-FI/prin cablu gratuit, baie proprie cu dus, uscator de par.

~
Oferta include: - cazare cu pensiune completa (fisa cont 90 lei/zi/adult, 90 lei/zi/copil >14 ani, 45 lei/zi/copil <13.99 ani); - tratament 3 proceduri/zi/adult (Luni-Vineri intre 07:00-15:00); - examinare medicala de specialitate/sejur/adult - se efectueaza Duminica; - acces gratuit la Centrul Spa terapeutic: piscina cu apa sarata incalzita si sauna; - Wi-Fi gratuit; - parcare (in limita locurilor disponibile). Proceduri de tratament: curentii TENS, curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti galvanici, unde scurte, ultrasunet (sonoforeza), Solux, magnetoterapie, ultrasonoaerosoli, bai galvanice, bai cu iod, fitness. Informatii suplimentare: - turistii trebuie sa prezinte la hotel: bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist, card de sanatate activat, adeverinta de salariat sau cupon de pensie; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament si examinare de specialitate incluse; - proceduri contra cost: masaj terapeutic, laser, terapie locala cu parafina. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu pensiune completa (fisa cont 90 lei/zi/adult, 90 lei/zi/copil >14 ani, 45 lei/zi/copil <13.99 ani);
- tratament 3 proceduri/zi/adult (Luni-Vineri intre 07:00-15:00);
- examinare medicala de specialitate/sejur/adult - se efectueaza Duminica;
- acces gratuit la Centrul Spa terapeutic: piscina cu apa sarata incalzita si sauna;
- Wi-Fi gratuit;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Proceduri de tratament: curentii TENS, curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti galvanici, unde scurte, ultrasunet (sonoforeza), Solux, magnetoterapie, ultrasonoaerosoli, bai galvanice, bai cu iod, fitness.

Informatii suplimentare:
- turistii trebuie sa prezinte la hotel: bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist, card de sanatate activat, adeverinta de salariat sau cupon de pensie;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament si examinare de specialitate incluse;
- proceduri contra cost: masaj terapeutic, laser, terapie locala cu parafina.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Belvedere - Reuma Respiro Fixx, Baile Govora, Romania