Titanic Palace Hotel 5*

Egipt-Hurghada

5
 
de la
 
575
persoana / 7 nopti

Situat în Hurghada, în regiunea Mării Roșii, la 15 km de noul port de agrement, Titanic Palace - Families and Couples only are piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului și vedere la piscină. Proprietatea include şi un parc acvatic, iar oaspeţii au la dispoziţie un bar. Oaspeții beneficiază parcare privată gratuită.

Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, minibar, seif și aer condiționat. Pentru confortul dumneavoastră, puteți găsi articole de toaletă gratuite și uscător de păr în băile private.

Complexul are o recepție cu program nonstop, un bancomat, un salon de coafură și un magazin de cadouri.

La acest complex puteți juca tenis și tenis de masă, iar zona este populară pentru snorkeling și windsurfing. Insula Giftun este la 18 km de Titanic Palace - Families and Couples only, iar birourile districtului Hurghada se află la 19 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Hurghada, la 11 km de Titanic Palace - Families and Couples only.

 

Facilitati hotel: 3 piscine principale (incalzite pe timpul iernii), piscine pentru copii, Aqua Park, club activitati pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala cu jocuri, spectacole, discoteca, sala de sport,  centru spa cu jacuzzi, plaja privata, internet, parcare privata, magazin pentru souveniruri,sala de conferinte, cinema pentru copii, bancomat, asistenta medicala, servicii curatare haine.

Facilitati camera: Toate camerele sunt mobilate confortabil și au balcon sau terasă, minibar, TV LCD (canale prin satelit, muzică), baile au uscător de păr, wc, cabină de duș, pat suplimentar sau pat pentru copii mici (optional), seif, internet.

 

* Atentie: este posibil ca aceasta campanie va fi oprita inainte de termen, pentru anumite date de plecare, in functie de disponibilitate.

 

 

*Pentru oferta si rezervare va rugam sa luati legatura cu emitentul voucherului

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.