Magia Targurilor de Craciun
PRAGA - BRATISLAVA

 
Transport
Plecare in data de 10.12.2921
 
150
/persoana
Program
 
Ziua 1 (10.12.2021, Vineri) . Plecare dis-de-dimineata din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 02:00-03:00, sosire in Praga dupa-masa. Dupa ce am ajuns, se viziteaza Orasul Vechi, incepand cu Rudolfinum-cladirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primarie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiuneacelor 12 apostoli, Turnul Pulberariei si frumoasa cladire a Casei Municipale.Cazare la hotel de 3* in Praga.
 
Ziua 2: (11.12.2021, Sambata) Mic dejun. Dupa micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa si ne incepem turul cu Palatul Cernin, Manastirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atractii ale complexului Castelului - Palatul Regal cu garzile regale, curtile palatului si impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.
Dupa ce am vizitat Castelul, coboram pe celebra strada Nerudova si vedem cea mai impunatoare constructie baroca a Pragai -Catedrala Sf.Nicolae,apoi ajungem la Podul Carol. Timp liber. Dupa-masa, facem o scurta plimbare prin Orasul Nou, unde vom vedea nmeroasele palate si magazine aflate in Piata Wenceslass.
Optional, se poate vizita in interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Straduta Aurarilor - aproximativ 12 euro/persona. Optional, croaziera pe Vltava - aprox 12 euro/pers (cca 45 de minute)
Seara cazare la acelasi hotel.
 
Ziua 3 (12.12.2021, Duminica) Mic dejun. Ne luam ramas bun de la “Orasul de Aur” si ne indreptam spre Bratislava unde vom face o scurta oprire. Se viziteaza Castelul Bratislava, apoi coboram spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmam drumul Incoronarii pana in Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai ingusta casa din lume, Vechea Primarie si, nu in ultimul rand, haioasele statui pentru care este recunoscuta Bratislava. Timp liber pentru Targul de Craciun si masa, dupa care pornim spre casa.
 

Sosire in Romania in cursul noptii, in functie de trafic, formalitatiile vamale si respectarea itinerariului

Tariful este exprimat in euro/persoana cazata in camera dubla sau tripla

Data plecarii Tarif Standard
10.12.2021 150 euro

Supliment single: 50 euro

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Tariful Include :

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

- 2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Praga

- Ghid insotitor

Tariful nu Include:

- Taxa de oras (aprox 1 euro/pers/noapte)

- Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite

- Asigurare medicala si storno

- Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

Carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/node/51905

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.

In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta calatorii nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

Informatii Precontractuale

1. Conditii de plata

30% avans in momentul inscrierii, iar restul cu pana la 30 zile inainte de plecare

2. Penalizari in caz de renuntare In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:

- Optarea pentru o alta data de plecare

- Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

- Restituirea sumelor achitate

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinatie sa aiba unele cerinte pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul sau (test molecular PCR cu rezultat negativ, test antigen, dovada vaccinarii impotriva Covid-19, dovada ca persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 si a fost vindecata in termenii stabiliti de catre autoritati, declaratii de sanatate etc). Este posibil ca autoritatile de la destinatie sa impuna respectarea unor reguli de protectie impotriva Covid, cum ar fi: purtarea mastii de protectie, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numarului de persoane care viziteaza un obiectiv, interzicerea vizitarii unor obiective in interior etc)

De asemenea, autoritatile romane pot impune reguli la intoarcera in tara a pasagerilor

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

4.Informatii referitoare la cazare

a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund normelor locale de clasificare.

b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.

c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în camera.

5.Informații referitoare la excursiile opționale

a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.

6.Dispoziții finale

a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pasaport

b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.

c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului.Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro .

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!

Rezerva

You must agree to the conditions for processing your personal data.