Magia Targurilor de Craciun
CRACOVIA

 
Transportation
Plecare in data de 03.12.2021
 
140
/persoana

Ziua 1 (03.12.2021, Vineri) Plecare din Cluj-Napoca dis-de-dimineata, ajungem in Cracovia dupa-masa si ne incepem vizita in Piata Centrala a Cracoviei (Rynek Glowny) care este cea mai mare piata medievala din Europa.Observam Biserica Sf Maria – emblema religioasa din centrul istoric al orasului, Sukkenice – Hala de Postavuri, Monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale (Barbicanul, Poarta Florian). Cazare in Cracovia la hotel de 3*.

Ziua 2. (04.12.2021, Sambata).Mic-dejun. Pornim spre spre Mina de Sare Wieliczka, una dintre cele mai vechi si mai spectaculoase, deseori supranumita “Palatul de Sare al Poloniei”. Ne intoarcem in Cracovia, unde vizitam Castelul Wawel – resendinta regilor polonezi. Plimbare prin Cartierul Evreiesc si apoi timp liber pentru participarea la Targul de Craciun din Piata Rynek Glowny.
Cazare la acelasi hotel in Cracovia.

Ziua 3. (05.12.2021, Duminica) - Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Cracovia si ne indreptam spre Zakopane, frumoasa statiune din Muntii Tatra si, totodata, tinutul traditional al Goralilor. Plimbare si shopping pe renumita strada Krupowki, urcam cu funicularul pe dealul Gubalowka si admiram privelistea. Pornim spre casa, unde ajungem noaptea tarziu, spre dimineata, in functie de  trafic, formalitatile vamale si respectarea itinerariului ! 

Tarifele sunt exprimate in euro/persoana cazata in DBL si TPL

Data plecarii TARIF
03.12.2021 140Supliment single: 35 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro
Tariful Include :
⦁    Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
⦁    2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in  Cracovia
⦁    Ghid insotitor
Tariful nu include :
⦁    Taxe de intrare la obiectivele turistice
Excursia optionala la Mina de Sare Wieliczka – 22 euro/persoana (se achita la inscriere).
Biletul pentru funicular in Zakopane: aproximativ 5 euro/persoana (se achita la fata locului)
⦁    Asigurarea medicală si storno
⦁    Cheltuieli personale

⦁    carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta calatorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!
Informatii Precontractuale
1.       Conditii de plata
30% avans in momentul inscrierii, iar restul cu pana la 30 zile inainte de plecare
2.       Penalizari in caz de renuntare
In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:
-   Optarea pentru o alta data de plecare
-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel
-   Restituirea sumelor achitate     
ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinatie sa aiba unele cerinte pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul sau (test molecular PCR cu rezultat negativ, test antigen, dovada vaccinarii impotriva Covid-19, dovada ca persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 si a fost vindecata in termenii stabiliti de catre autoritati, declaratii de sanatate etc).  Este posibil ca autoritatile de la destinatie sa impuna respectarea unor reguli de protectie impotriva Covid, cum ar fi:  purtarea mastii de protectie, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numarului de persoane care viziteaza un obiectiv, interzicerea vizitarii unor obiective in interior etc)
De asemenea, autoritatile romane pot impune reguli la intoarcera in tara a pasagerilor
Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:
a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.
Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.
4.Informatii referitoare la cazare
 a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund  normelor  locale de clasificare.
 b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care     optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.
 c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în camera.

5.Informații referitoare la excursiile opționale
a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt  informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.

6.Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pasaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului.
Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro.

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!

Rezerva

You must agree to the conditions for processing your personal data.