20px

Sheraton Sharm Resort Villas

Sharm El Sheikh, Egipt

5
 
Transportation
Perioada 05.01.2022 - 12.01.2022
de la
 
699
persoana/camera dubla/7 nopti

Localizare:
Oferind vedere la locații renumite pentru scufundări și snorkelling, Hotelul Sheraton Sharm este situat pe Coasta Al Pasha de pe malul estic al celui mai sudic punct al Peninsulei Sinai, unul dintre cele mai frumoase recife de coral. Locația retrasă a centrului spa de la Sheraton Sharm permite realizarea tuturor tratamentelor într-o ambianță liniștită și relaxantă, inspirată de bogățiile naturale indigene, oferind experiența de spa supremă. Hotelul se află la 5 km de viața de noapte din Golful Na’ama și la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel:
Hotelul are o plajă privată cu lungimea de 800 de metri, o piscină în aer liber, o piscină pentru scufundări şi o piscină pentru copii, un centru spa, 1 restaurant principal, White Cruiser, care servește preparate tip bufet din bucătăria internațională, pe tot parcursul zilei, și oferă seri tematice, precum și 3 baruri care oferă cocktailuri răcoritoare şi gustări ușoare. Toate barurile şi cafeneaua au vedere la mare şi la peisajul uimitor.

Facilitati camere:
Hotelul Sheraton Sharm Main Building pune la dispoziție 300 de suite și camere superioare, cu TV prin satelit, o zonă de relaxare mare cu birou și minibar. Toate camerele și suitele au o suprafață generoasă, având capacitate pentru amplasarea unui pat suplimentar, iar unele camere pot fi comunicante. Toate camerele au balcon sau terasă privată cu vedere spectaculoasă la plajă și la mare.

Hotelul are o cladire principala cu 7 nivele.
In total sunt disponibile 306 de camere: - 282 Standard Room (Sea Front) (sea view, cada, balcon, max,. 2+2 pers., 40 m2), suplimentar - pat pliant. - Standard Garden room (garden view,situate in caldiri suplimntare (ville). - Diplomatic suite (sea view, max.2+2pers., dormitor si living, bucatarie, cada si dus, balcon, 98 m2), - Сorner suite (sea view, max.2+1 pers., dormitor si living, bucatarie, cada, balcon, 68 m2), - Presidential suite (sea view, max. 4+3 pers., 2 dormitoare, bucatarie si living, baie cu dus, balcon, 208 m2). - Royal Suite.
Sunt disponibile camere pentru persoane cu dizabilitati (Standard Room), pentru nefumatori si connected room.

Întreabă un consultant