Riu Palace Santa Maria

5
 
Transportation
06.03.2022-13.03.2022
de la
 
1430
persoana/camera dubla/7 nopti

Situat pe o plajă idilică cu nisip alb de pe insula Sal, Hotelul Riu Palace Santa Maria oferă un serviciu all inclusive 24 de ore din 24 pentru un sejur de neuitat. Alegerea bucătăriei, programele de divertisment, gama de facilități și parcul acvatic Splash Water World oferă combinația perfectă pentru o experiență cu adevărat unică la RIU.

Camerele acestui hotel din Santa Maria oferă cel mai mare confort pentru vacanța dumneavoastră: paturi confortabile, aer condiționat, minibar, dozatoare de băuturi și multe alte servicii. În plus, Hotelul Riu Palace Santa Maria oferă camere cu piscină privată pentru o experiență și mai exclusivă. Când vine vorba de oprire și relaxare, nu există loc mai bun decât șezlongurile de lângă una dintre cele 5 piscine în aer liber. Alternativ, puteți merge în zona de plajă privată rezervată oaspeților hotelului și puteți admira împrejurimile incredibile.

Hotelul Riu Palace Santa Maria are diferite restaurante cu o selecție remarcabilă de preparate culinare pentru toate gusturile: un mic dejun tip bufet cu stații de gătit live, specialități italiene, mâncăruri japoneze și fusion și o gamă largă de alte opțiuni. De asemenea, vă puteți servi gustările și dulciurile preferate la barurile și patiseria hotelului.

Divertismentul este garantat în acest hotel all-inclusive de pe Insula Sal: programele de activități, alegerea sporturilor acvatice disponibile pe plajă, clubul pentru copii RiuLand, piscina pentru copii cu tobogane și parcul acvatic Splash Water World oferă cea mai bună distracție. . Cu toate acestea, dacă doriți să vă întoarceți acasă simțindu-vă complet împrospătat, mergeți la Renova Spa, care include o sală de sport, o baie de aburi și o gamă largă de tratamente pentru a satisface toate nevoile.

Insula Sal este locul perfect pentru a vă bucura de o vacanță în paradis. Vă recomandăm să vizitați bazinele naturale din Buracona, vechiul sat de pescari Pedra de Lume, sau Palmeira, un sat de pescari în care se află singurul port al insulei. Pentru mai multe informații despre această destinație, vă rugăm să consultați Ghidul nostru turistic al Insula Sal și să vă planificați următoarea vacanță cu RIU.

Intreaba un consultant