RIU Negril

Jamaica

5
 
Transportation
Period 15.01.2022-22.01.2022
de la
 
1920
persoana/camera dubla/7 nopti

Hotelul Riu Negril este un hotel all-inclusive cu vedere la spectaculoasa plajă Bloody Bay din Jamaica. Numarul mare de servicii pe care le ofera oaspetilor sai il face unul dintre cele mai bune hoteluri din Negril in care sa se bucure de o vacanta de neuitat alaturi de RIU Hotels & Resorts.

Acest hotel din Negril, Jamaica are peste 400 de camere în 4 clădiri independente, oferindu-vă confort maxim. În camerele sale veți găsi TV prin satelit, aer condiționat, un seif și un minibar cu un distribuitor de băuturi, precum și multe alte facilități. În plus, toate camerele au balcon sau terasă de unde să vă bucurați de priveliștile impresionante de la Hotelul Riu Negril.

Facilitățile hotelului nostru all inclusive din Negril au fost concepute pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o evadare unică. Vă puteți bucura de clima caldă jamaicană în piscinele sale cu un bar în înot, puteți participa la sporturi acvatice pe plajă, cum ar fi scuba diving și caiac sau vă puteți relaxa la facilitățile Renova Spa, un centru de înfrumusețare și wellness cu servicii complete.

Gastronomia de la Hotel Riu Negril se remarca prin varietatea sa. La cele 5 restaurante ale hotelului, vă puteți bucura de mâncăruri delicioase italiene și asiatice, cel mai bun steakhouse din zona piscinei și un grătar jamaican autentic la barul de pe plajă. În plus, micul dejun tip bufet american autentic cu stații de bucătărie deschisă oferit de acest hotel din Negril vă va oferi energia de care aveți nevoie pentru a vă bucura din plin de escapada.

Vacanța ta în Jamaica este garantată a fi distractivă datorită programului de divertisment pe care ți l-am pregătit. Activitățile pe care vi le oferim pe tot parcursul zilei, spectacolele live și Clubul Copiilor RiuLand, un program special pentru cei mici, vor asigura toată familia să se distreze la Hotel Riu Negril.

Intreaba un consultant