Richmond Ephesus Resort

Kusadasi

5
 
de la
 
47
de persoana in camera dubla main building sea view/noapte

Hotel Richmond Ephesus Resort Kusadasi este situat la 85 km de aeroportul orasului Izmir, la 12 km de orasul Kusadasi, în localitatea Selcuk, la 4 km de orasul antic Efes, pe malul marii.

Richmond Ephesus Resort este o oaza de liniste si relaxare, inconjurata de pini si cu acces la plaja privata premiata cu Steag Albastru. Resortul ofera o piscina in aer liber, piscina interioara si un parc acvatic, precum si conexiune gratuita la internet Wi Fi. 

Dotari hotel

Wi-fi / Wireless Lan, Room service, Restaurant, Piscina exterioara, Centru Spa & Wellness, CH ( incalzire centralizata ), AC ( aer conditionat )

Facilitati camere

Acestea sunt cu vedere catre mare sau munte, toate camerele au telefon, baie, telefon si uscator in baie, minibar, seif, balcon, room service 24 h / zi, TV satellite, aer conditionat centralizat( inclus in tarif).

Facilitati hotel

Hotelul beneficiaza de restaurant principal interior si exterior, baruri, snack bar; restaurant A`La Carte cu specific pescaresc (cu rezervare in prealabil); piscina exterioara si acoperita cu sectiune pentru copii, mini club, disco, masaj, biliard, servicii medicale, spalatorie, coafor, magazine, rent a car si internet café.

Facilități hotel

AC ( aer conditionat )

CH ( incalzire centralizata )

Centru Spa & Wellness

Piscina exterioara

Restaurant

Room service

Wi-fi / Wireless Lan

Cazare

Tip de masa -All Inclusive

Transport

Taxe de intrare la obiectivele turistice și programe optionale

Alte taxe și cheltuieli personale

Copil cu varsta 0-12.99 ani  beneficieaza de gratuitate

 

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.