REVELION 2020 IN ISTANBUL

PETRECE-TI REVELIONUL IN ORASUL DE PE 2 CONTINENTE!!!

4
 
Transportation
Period 28.12.2019 - 02.01.2020
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
from
249
229
PERSOANA/4nopti

Ziua 1 (28.12.2019)

Plecare din Cluj Napoca la ora 12.00  pe traseul Turda-Tg. Mures-Sighisoara – Bucuresti - Ruse - Edirne - Istanbul..

ZIUA 2 (29.12.2019) 

Cazare la hotel 4*. Dupa cazare la hotel si o scurta pauza, vom continua ziua cu o superba Croaziera pe Bosfor, care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului,  Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc.(aprox. 2 ore).Timp liber pentru plimbare si cumparaturi la Bazarul  Egiptean  de mirodenii. Seara cazare.

Ziua 3 (30.12.2019): 

Dupa micul dejun, tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Moscheea Albastra, Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Hipodromul. . Dupa- masa ne indreptam catre Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Timp liber pentru shopping si vizita. Seara cazare.

Ziua 4 (31.12.2019): 

PALATUL DOLMABAHCE SI PIATA TAKSIM. Dupa micul dejun, va propunem o vizita optionala a Palatului Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie. Seara optional, participare la cina festiva de Revelion organizata la un restaurant local. Pret informativ: 80 EURO/ persoana (poate suferi modificari).

Ziua 5 (01.01.2020): 

CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional) Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului - Buyukada. Include transport pana la port, bilet de vapor, turul insulei, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Tarif informativ: 60 EURO/persoana pentru un grup minim de 25 persoane.

Ziua 6 (02.01.2020): 

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc. Sosire in  tara in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

 

 

TARIF Special: 229 euro/persoana

 

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana cazata in camera dubla / tripla

 

Suplimente

Supliment camera single: 60 euro

Tariful include: 

  • Transport cu autocar clasificat international de 3*
  • 4 nopti cazare la hotel 4* cu mic dejun
  • Ghid insotitor

Tariful nu include: 

  • Asigurarea medicala si storno
  • Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor, Excursie pe Insula Printului
  • Intrarile la obiective turistice (Palatul Topkapi, Turnul Galata, Hagia Sofia, Palatul Dolmabahce)
  • Cina Festiva de Revelion
  • Cheltuieli personale si extra-servicii

Acte necesare : pasaport valabil minim 150 de zile de la data intoarcerii in Romania!

REZERVA ACUM