Revelion Dubai

Emiratele Arabe Unite

 
Transport
de la
 
828
persoana

Dubai este copilul din flori al intruparii dintre petrol si ambitia nemasurata a unei familii princiare. Emiratul doreste sa mute Cartea Recordurilor pe malurile Golfului Persic, asa ca nu e zi de la Allah in care sa nu citesti ca Dubaiul va construi ceva ce va fi cel mai mare din lume – cladire, gradina, hotel, insula artificiala. Nu m-as mira daca Dubaiul gazduieste si pe cel mai inalt pitic din lume! In ultima instanta, merita sa vizitezi metropola din Emirate… este totusi un spectacol arhitectonic in Dubaiul nou, iar viteza cu care se construieste ii duce la concurenta doar cu chinezii, o alta natiune ahtiata dupa “cel mai mare”, “cel mai inalt”. Desi artificiale, constructiile sunt, fara indoiala, spectaculoase.

Top 5 obiective turistice in Dubai

 

  1. Burj Khalifa – daca urci in cea mai inalta cladire din lume, vei avea o panorama extraordinara. Nu vei fi in varf, ci undeva mai jos, dar chiar si asa nu te vei plange de panorama… toate cladirile Dubaiului supermodern iti vor sta la picioare. In plus, le vei putea fotografia fara sa ai vreun geam in fata… vei ajunge intr-un balcon in aer liber aflat la sute de metri deasupra solului. Atentie, e mai ieftin sa iti cumperi biletele online inainte de a merge efectiv la Burj Khalifa si in plus, ai siguranta ca poti urca la ora dorita (pot urca un numar limitat de persoane pe ora). Poti obtine informatii si cumpara bilete in avans aici.
  2. Fantanile dansatoare de la Dubai Mall – la picioarele lui Burj Khalfa, langa Dubai Mall, din mijlocul unui lac, poti admira, la fiecare jumatate de ora (seara) si ceva mai rar in timpul zilei, un show al fantanilor – lumina, muzica si apa… chiar e cool!
  3. Mallul Madinat Jumeirah – intr-un oras plin de malluri, e greu sa nu alegi un mall ca fiind o atractie turistica. Nu va zic insa de marile malluri gen Mall of the Emirates sau Dubai Mall, ci va recomand sa va duceti in Madinat Jumeirah, la doi pasi de celebrul hotel Burj al-Arab. Nu, nu pentru shopping, preturile sunt foarte mari chiar si pentru media din Dubai, in schimb este o placere sa te plimbi prin Madinat pentru arhitectura – combinand apa cu arhitectura tipica din Golful Persic, zona este cu adevarat o Venetie cu specific local!
  4. Cu abra pe Creek – Prin Dubai trece un golf destul de lung care separa Deira de Bur Dubai. De fapt, in jurul Creekului s-a nascut Dubaiul. Este unul dintre putinele locuri care inca mai reamintesc de Dubaiul de acum 20-30 de ani, iar traversarea continua sa se faca cu abra – o mica salupa care poate transporta vreo 20-30 de oameni.
  5. Bazarul – aflat in Deira, este singurul loc din Dubai care iti sugereza ca orasul se afla in Orientul Apropiat. Este departe de atmosfera marilor bazaruri din zona, dar cel putin o poti adulmeca – mai ales in souq-ul de ierburi si mirodenii. Du-te si in sectiunea dedicata negustorilor de aur pentru o cura de metal pretios.

 

 

 

 Hotel 

 Tip de masa 

 Tarif sejur 6 nopti 

 Ibis One Central 3* 
 Mic dejun 
 828 euro/ pers 
 Ibis One Central 3*
 Mic dejun +Cina de Revelion 
 943 euro/ pers
 Crowne Plaza Deira 5*
 Mic dejun 
 996 euro/pers
 Dusit D2 Kenz 4* 
 Mic dejun 
 1111 euro/ pers
 Pullman Jumeirah Lake Tower 5 * 
 Mic dejun + Cina de Revelion
 1286 euro/ pers
 Nassima Royal 5*
 Mic dejun 
 1294 euro/ persoana 
 Aloft Palm Jumeirah 4*
 Mic dejun +Cina de Revelion
 1328 euro/ persoana 

Sejur de 6 nopti, plecari in 27, 28 si 29 decembrie 2018 din Bucuresti                                                                               

Tarifele includ: 

-6 nopti de cazare

-masa conform ofertei 

-cina de revelion doar acolo unde este specificat

-transport avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti- Compania Fly Dubai 

-taxe aeroport

-transfer de aeroport-hotel-aeroport

-asistenta turistica la sol 

-bonus asigurare Travel 

Tarifele nu includ: 

-Dirham Tax -se achita la receptie 

-Excursii optionale si intrari la obiective

-Cheltuieli personale 

 

Cetățenii români, care doresc să călătorească în Emiratele Arabe Unite, sunt sfătuiți să evite utilizarea paşaportului temporar, întrucât poliţia de frontieră locală nu permite intrarea pe teritoriul acestei ţări a titularilor acestui tip de paşaport.

Cere oferta