20px

Radisson Blu Azuri Resor& Spa (Grand Bay)

Mauritius

5
 
Transportation
Perioada 03.01.2022 - 10.01.2022
de la
 
1951
persoana/camera dubla/7 nopti

Radisson Blu Azuri Resort & Spa (ex Haute Rive) este situat intr-o zona linistita in partea de nord est a insulei si inconjurat de verdeata, este un loc perfect de relaxare. Acest hotel situat pe malul mării, înconjurat de o grădină tropicală luxuriantă, se află la 2 km de terminalul de autobuz Riviere Du Rempart și la 10 km de coasta pitorească a Poste Lafayette.

Facilitati hotel: piscina, receptie, lobby, bar, restaurants, terasa, gradina, Sala de sedinta: ( -Stil de banchet: 60 de persoane; - Stilul clasei: 64 de persoane;- Stil de teatru: 90 de persoane), plaja, sala de fitness, centru  wellness and spa, sauna, 

Facilitati camere: Hotelul dispune de 100 de camere premium la aceasta cazare de prima clasa din Mauritius si beneficiati de facilitati care includ Wi-Fi gratuit si vedere la gradina sau ocean.

Camerele completeaza imprejurimile uimitoare ale statiunii, iar mobilierul din plus garanteaza o sedere relaxanta. Toate camerele sunt dotate cu geamuri din sticla, cu usi glisante mari spre balconul sau terasa mobilata cu vedere la gradini sau ocean.

La cerere, sunt disponibile camere de interconectare si camere de familie, care dispun de doua paturi duble.

Copii pana-n 12 ani au gratuitate.

Descriere camere: toate camerele au-  WiFi, facilitati de cafea si ceai, uscator de par, TV, dus

1. Premium Room - Garden View: 

- size: 49 m², max. : 2 adulți, 1 copil

2. Premium Room - Ocean View:

- size: 49 m², max. : 2 adults, 1 child

3. Premium Room with Plunge Pool - Beachfront:

- size: 65 m², max.: 2 adults

4. Family Stay - 2 Connected Rooms:

-  size: 47 m², max.: 8 adults

Contra cost: Archery , Echipament de tenis, Snorkelling, Călărie, Scufundări, Drumeții, Pescuit, Teren de golf (în termen de 3 km, Teren de tenis, Butelie de apă, Vin / șampanie, Masaj, Spa și centru de wellness, Babysitting / servicii pentru copii.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Parcarea este gratuita in limita disponibilitatii.

Intreaba un consilier

Copii