Weekend Praga - Bratislava

 
Transportation
Plecare din Cluj-Napoca Plecare în data de 07.10.2021
OFERTA SPECIALA
De la
 
150
/persoana

Ziua 1: 07.10.2021 (Joi seara)


Plecare din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 23:00, sosire în Praga în ziua următoare, în data de 08.10.2021


Ziua 2: 08.10.2021 (Vineri)


Sosire în Praga în jurul amiezii. Vizităm Orașul Vechi, începând cu Rudolfinum-clăirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primarie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiunea celor 12 apostoli, plimbare pe celebra stradă Celetna până la Turnul Pulberariei și frumoasa clădire a Casei Municipale.
Cazare la hotel de 3* în Praga.


Ziua 3: 09.10.2021 (Sâmbătă)


Mic dejun. După micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa și ne incepem turul cu Palatul Cernin, Mănăstirea LoretaPalatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atracții ale complexului Castelului - Palatul Regal cu gărzile regale, curțile palatului și impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.
După ce am vizitat Castelul, coborâm pe celebra strada Nerudova si vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi -Catedrala Sf. Nicolae si ajungem la Podul Carol. Timp liber. După-masa, facem o scurtă plimbare prin Orașul Nou, unde vom vedea numeroasele palate și magazine aflate în Piața Wenceslass.
Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Straduta Aurarilor - aproximativ 12 euro/persoană.
Optional, croazieră pe Vltava - aprox 12 euro/pers (cca 45 de minute).
Seara cazare la același hotel.


Ziua 4: 10.10.2021 (Duminică)


Mic dejun. Ne luam rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf Martin, de unde urmăm drumul Încoronării până în Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai îngustă casă din lume, Vechea Primărie, Palatul Arhiepiscopului și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava. Timp liber pentru masă, după care pornim spre casa.
Sosire în România în cursul nopții, în funcție de trafic, formalitățiile vamale și respectarea itinerariului!


Tariful este exprimat în euro/persoană cazată în cameră dublă/triplă.
Supliment camera single : 30 euro/persoană
Reducere copil <12 ani cazat în cameră cu 2 adulți: 20 euro/copil (reducerea se aplică dacă este cazat în cameră cu 2 adulți).


Tariful Include :


Transport cu autocar clasificat internațional de 3*
2 nopți cazare cu mic dejun în hotel de 3*
Ghid insoțitor


Tariful nu include :


Intrări la obiectivele turistice menționate din program (Opțional)
Asigurarea medicală și storno - Nu este obligatorie, doar recomandată!
Cheltuieli personale
Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a turiștilor înscrisi. De asemenea, agenția organizatoare poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința turistul cu cel puțin 15 zile înainte de data plecării.


Agenția își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestui program în cazul în care acest lucru este necesar!

1.Conditii de plata
30% avans in momentul inscrierii, iar restul cu pana la 30 zile inainte de plecare
2.Penalizari in caz de renuntare
In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:
-          Optarea pentru o alta data de plecare
-          Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel
-          Restituirea sumelor achitate     


ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinatie sa aiba unele cerinte pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul sau (test molecular PCR cu rezultat negativ, test antigen, dovada vaccinarii impotriva Covid-19, dovada ca persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 si a fost vindecata in termenii stabiliti de catre autoritati, declaratii de sanatate etc).  Este posibil ca autoritatile de la destinatie sa impuna respectarea unor reguli de protectie impotriva Covid, cum ar fi:  purtarea mastii de protectie, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numarului de persoane care viziteaza un obiectiv, interzicerea vizitarii unor obiective in interior etc)
De asemenea, autoritatile romane pot impune reguli la intoarcera in tara a pasagerilor
Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:
a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.


Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

4.Informatii referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund  normelor  locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în camera.

5.Informații referitoare la excursiile opționale
a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.


6.Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pasaport.
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului.
Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro.

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!


Nu rata oferta noastra speciala

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile pentru procesarea datelor