Potcoava Mountain Hideaway

 

Potcoava este o poveste de familie, despre dor de orizonturi larg deschise, iarba verde, padure frematanda, animale blande, miros de fan abia cosit, de fructe parguite. Este o afacere de familie care doreste sa ofere atat adultilor cat si copiilor o cale de reintoarcere la un ritm de viata mai apropiat de cel al naturii, un spatiu in care agitatia si nelinistea sa fie inlocuite cu emotie si incredere in sine si in viitor, tehnologia sa fie inlocuita cu interactiunea directa.

 

Potcoava Mountain Hideaway se află în Runcu şi are grădină. Proprietatea are terasă şi lounge comun. Este disponibil şi acces gratuit la internet WiFi. Potcoava Mountain Hideaway este un centru de echitaţie unde aveţi la dispoziţie facilităţi de călărie.

 

Toate camerele pensiunii au balcon.

 

Potcoava Mountain Hideaway pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii. În Runcu şi în împrejurimi sunt disponibile diverse activităţi, precum ciclism.

 

Sinaia este la 36 km de Potcoava Mountain Hideaway, iar Poiana Braşov se află la 85 km. Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află la 117 km de proprietate.

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.