Ofertă Dubai

22.12.2022 - 7 nopți cazare
avion din Cluj-Napoca

In Decembrie alege un sejur in Dubai unde vremea e perfecta pentru iubitorii de caldura!

Mai multe plecari aici >> Dubai 2022-2023

Informatii utile:

- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Preturile pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.

- Ofertele de tip OFERTE SPECIALE, LAST MINUTE, ULTRA LAST MINUTE si SPO nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:

• 50% din pretul pachetului turistic la inscriere;

• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 50% din pachetului turistic din momentul inscrierii cu pana la 31 zile ianinte de plecare

• 100% din pretul pachetului turistic sub 30 zile inaintea plecarii;

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care hotelul sau furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL context COVID:

Reguli pentru calatorii internationali - incepand cu data de 26 februarie 2022 (potrivit informatiilor care se regasesc pe pagina de internet a Autoritatii Nationale pentru Gestionarea Situatiilor de Urgenta si Dezastre):

Urmatoarele masuri se aplica pe aeroportul de plecare pentru toti calatorii internationali in Emiratele Arabe Unite:

Persoanele vaccinate impotriva COVID-19 trebuie sa prezinte certificatul de vaccinare care contine un cod QR. Acestea nu sunt obligate sa prezinte un rezultat negativ al testului RT-PCR pentru COVID-19 pe aeroportul de plecare.

Persoanele nevaccinate impotriva COVID-19 pot sa prezinte fie un rezultat valabil negativ al unui test RT-PCR efectuat in termen de 48 de ore inainte de sosire, fie un certificat de trecere prin boala (care contine un cod QR), eliberat in termen de 30 de zile inainte de plecare, daca au fost infectati anterior cu virusul SARS-CoV-2.

Calatoria in Dubai - incepand cu data de 26 februarie 2022:

Masuri pentru detinatorii de vize de sedere in Dubai, vizitatori si turisti:

Toti rezidentii, vizitatorii si turistii din Emiratele Arabe Unite pot calatori in Dubai fara aprobarea GDRFA sau ICP. Cu toate acestea, vizitatorii si turistii trebuie sa indeplineasca cerintele de viza inainte de calatorie, daca nu sunt eligibili pentru viza la sosire. Verificati cerintele de viza pentru a vizita Emiratele Arabe Unite!

Pasagerii care calatoresc in Dubai din toate tarile, inclusiv din tarile Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), trebuie sa indeplineasca una din conditiile de mai jos pe aeroportul de plecare:

sa prezinte un certificat valabil de vaccinare impotriva COVID-19, care sa ateste faptul ca pasagerul este complet vaccinat cu un vaccin aprobat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) sau de EAU. Certificatul trebuie sa contina un cod QR.

sa prezinte un certificat de testare negativ valabil pentru COVID-19, care ar trebui sa se bazeze pe un test de diagnostic molecular destinat detectarii calitative a acidului nucleic pentru ARN-ul viral SARS-COV-2. Certificatul trebuie eliberat in termen de 48 de ore de la momentul colectarii probelor de catre un furnizor de servicii medicale autorizat si trebuie sa contina un cod QR.

sa prezinte un certificat medical valabil de la autoritatile competente ca pasagerul s-a vindecat de COVID-19, eliberat in termen de o luna inainte de data sosirii. Certificatul trebuie sa contina un cod QR.

Pasagerii pot sa fie supusi unui test RT-PCR la sosirea in Dubai, fiind necesar sa se supuna masurii de carantina pana cand primesc un rezultat negativ. In cazul in care pasagerul obtine un test pozitiv, acesta ar trebui sa respecte instructiunile emise de catre Autoritatea de Sanatate din Dubai.

De asemenea, este necesara instalarea aplicatiei inteligente pentru COVID19 – DXB, disponibila pe iOS si Android.

Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervare pentru Dubai:

• Se poate calatori in Dubai cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).

• Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervare pe Dubai, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor

• NU se poate calatori in Dubai cu pasaport temporar (valabil 1 an)

• Turistii care calatoresc in Dubai cu pasaport diplomatic trebuie sa obtina viza de la Consulatul UAE din Bucuresti.

Valoarea aproximativa a taxei de sejur (Tourism Dirham) pentru unitatile de cazare este urmatoarea:

• aproximativ 3 USD/ camera/ noapte la hotel 3*;

• aproximativ 4 USD/ camera/ noapte la hotel 4*;

• aproximativ 6 USD/ camera/ noapte la hotel 5*.

Clientii vor achita aceasta taxa direct la hotel, dupa sosire.

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE VALABILE PENTRU CETATENII ROMANI:

- Documente necesare calatoriei pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic sau turistic de tip vechi valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Nu ai găsit ce căutai?