Moon Palace Jamaica

Jamaica

5
 
Transportation
15.01.2022-22.01.2022

Oferind un centru spa și o piscină cu aparat de valuri și tobogane cu apă, Moon Palace Jamaica - All Inclusive este situat pe malul mării în Ocho Rios. Proprietatea are un delfinariu unde oaspeții pot înota cu delfinii la un cost suplimentar. Fiecare cameră modernă și elegantă are un distribuitor de băuturi alcoolice aprovizionat cu mărci internaționale.

Camerele au vedere totală sau parțială la mare și oferă TV prin satelit, aer condiționat, minibar și aparat de cafea. De asemenea, la sosire este oferită o sticlă de vin roșu și este disponibil WiFi gratuit. Băile private sunt dotate cu duș și halate de baie.

La Moon Palace Jamaica Grande vă puteți bucura de mese all-inclusive în restaurante, precum și de gustări gratuite 24 de ore pe zi. De asemenea, veți găsi un teren de tenis, un centru de fitness și facilități de sporturi nautice.

În zona înconjurătoare sunt populare o gamă largă de activități, inclusiv ciclism, pescuit și snorkeling. Proprietatea oferă parcare gratuită. Aeroportul Montego Bay este la 100 km.

Intreaba un consultant