20px
COMPLEX STEAUA DE MARE 3* , Eforie Nord

În contextul situației actuale și ținând seama de recomandările autorităților privind stoparea răspândirii COVID-19, am implementat deja în unitatea noastră hotelieră o serie de măsuri de siguranță, pentru oaspeți și personalul hotelier, astfel încât dumneavoastră să aveți în continuare un sejur în siguranță și cât mai plăcut la Marea Neagră.

De asemenea, precizăm că în prezent avem în lucru și alte măsuri de protecție, privitoare la servirea mesei, organizarea plajei și nu numai, pe care le vom actualiza pe site-ul nostru, pe măsură ce le implementăm și odată ce apar noi comunicate oficiale de la autorități.

Vă invităm să consultați lista măsurilor de siguranță implementate, mai jos.

1.      Camere termice și aparate pentru măsurarea temperaturii la Check-in în hotel;
2.      Aparate cu senzor pentru dezinfectarea mâinilor, plasate în spațiile comune, în recepții și pe fiecare nivel al hotelului;
3.      Monitorizăm zilnic personalul și realizăm testări periodice, pentru a ne asigura că toți angajații noștri sunt sănătoși. Acordăm o atenție deosebită personalul de curățenie, care este echipat cu măști și mănuși și instruit să schimbe echipamentele de protecție de mai multe ori pe zi (cel puțin din 4 în 4 ore sau ori de câte ori este necesar);
5.      Ne-am asigurat că cea mai mare parte a produselor alimentare este ambalată individual;
6.      Noi terase în aer liber, unde se poate servi masa în sistem catering, în ambalaje de unică folosință;
7.      Mai multe puncte de servire a băuturilor alcoolice, non-alcoolice și a snacks-urilor;
8.      Spațiu de joacă în aer liber, limitat la un număr fix de copii ce au acces simultan;
9.      Nou sistem de filtrare pentru piscina exterioară și  limitarea numărului de sezlonguri repsectiv a persoanelor ce au acces simultan la aceasta;
10.  Cazarea personalului în resort în zone special amenajate si monitorizate, sub norme stricte de supraveghere și control, pentru evitarea intrării în contact cu persoane din afara resortului.

Siguranța dumneavoastră și a personalului nostru sunt cele mai importante, de aceea avem rugămintea să sprijiniți aceste măsuri și să le respectați în incinta resortului, pentru a avea un sejur în siguranță și cât mai plăcut!

La Recepții și în spațiile comune există informări ajutătoare pe care vă recomandăm să le parcurgeți și să le respectați, pentru a fi în siguranță și pentru a vă bucura de o vacanță perfectă pe litoral.

 

vezi mai mult

HOTEL CUPIDON 2* , Eforie Nord

Pentru ca am pus mereu pret pe sanatatea si siguranta turistilor nostri si pentru protectia lor, HOTEL CUPIDON EFORIE NORD se aliniaza in lupta pentru combaterea Sars-Cov-2, luand masuri sporite de igiena si curatenie, astfel incat sa elimine orice riscuri de viitoare contaminare.

-Dezinfectarea si igienizarea camerelor, dupa fiecare serie de turisti prin folosirea generatoarelor de ozon.

-Amplasarea de covorase dezinfectante la intrarea in hotel si pe toate palierele.

-Creste frecventa de curatare si dezinfectare in special a punctelor de contact (manere usi si ferestre,suprafetele de sticla si ceramica,balustrade,intrerupatoare,blaturi,robineti,cotiere scaune,fotolii,mese,noptiere,telecomenzi,chei, etc.)

-Vor fi utilizati dezinfectanti pe baza de alcool si cu actiune dovedita antivirala omologate si aprobate de Ministerul Sanatatii.

-Am amplasat distribuitoare cu substanta dezinfectanta pentru uzul clientilor si in spatiile comune ale hotelului.

-Am montat lampi UV,in spatiile de depozitare lenjerie si alte produse.

-Se va lua temperatura turistilor cu termometru cu infrarosu la check-in.

-Cazarea se va face la ore prestabilite (dupa ora 14:00) pentru a se evita contactul dintre persoane. Daca vor exista camere disponibile pana in ora 14:00 vom incerca sa-i cazam cat mai repede posibil.

-Am creat culoare prestabilite in zonele aglomerate si am marcat locurile de asteptare la receptie,cu distantare sociala de minim 1.5m.

-Cameristele vor face curatenia in camere cu aprobarea turistului,dar nu in prezenta acestuia pentru a se evita contactul.

-Lenjeria se va schimba la cererea turistilor,dar nu mai devreme de 3 nopti de cazare.

-Tot personalul va purta echipamentul de protectie (masti,manusi,testare temperatura la inceperea si in timpul programului de lucru).

-Am angajat personal suplimentar pentru a dezinfecta cat mai des spatiile comune (holuri,balustrade,manere usi,aparat cafea,frigidere produse,receptie,mobilier terasa,mobilier holuri hotel,etc).

-Am asigurat training de perfectionare a personalului cu privire la normele sanitare impuse si am stabilit un regulament de ordine interioara.

-Locul de joaca pentru copii va fi inchis, pana la noi dispoziti date de autoritati.

-Pe terasa hotelului va fi redus numarul de mese respectand distantarea sociala de 1.5m, maxim 4 persoane la masa.

-Aparatele de aer conditionat au fost igienizate si dezinfectate de firma autorizata.

-La receptia hotelului va exista panou de plexiglas pentru protectia turistilor si a angajatilor.

-Se vor afisa mesaje informative despre igiena personala,distantare sociala,prevenire covid, recomandate de Ministerul Sanatatii.

-Oferirea de informatii cu privire la politica unitara in ceea ce priveste masurile preventive stabilite sau alte informatii pe care turistii le pot solicita.

ATENTIE! Turisti vor fi obligati sa poarte masca in spatiile comune ale hotelului. Suntem pregatiti si responsabili pentru respectarea normele medicale si protejarea sanatatii turistilor nostri.

 

vezi mai mult

HOTEL MONDIAL 4* , Eforie Nord

Sanatatea oaspetilor si a echipei hoteliere este si va fi o prioritate. Am luat toate masurile de siguranta pentru protectia si prevenirea imbolnavirii cu Covid-19 in unitatea noastra si pentru asigurarea unui sejur cat mai placut. Tratam cu maxima seriozitate si responsabilitate situatia actuala, astfel am implementat urmatoarele masuri de preventie :

- La deschidere, toate spatiile de cazare vor fi dezinfectate prin nebulizare cu substante avizate de Ministerul Sanatatii.

- Personalul a fost instruit cu privire la masurile de igiena, prevenire si protectie impotriva COVID-19 - Monitorizarea zilnica a starii de sanatate si a temperaturii angajatilor

- Asigurarea echipamentului de protectie personal (manusi si masca)

- Panouri de plexiglas la receptie si marcaje pentru pastrarea distantei

- Dozator cu dezinfectant pentru spatii comune

- Obligativitatea purtarii mastii la check-in – receptie si in spatiile comune

- Verificarea temperaturii turistilor, in momentul cazarii, cu termometru non contact

- Covoras cu dezinfectant la receptie

- Dezinfectarea camerelor cu lamp bactericide UV-C (ultraviolete si ozon), dupa fiecare check out

- Dezinfectarea periodica a aparatelor de aer conditionat cu ozon

- Folosirea de substante dezinfectante autorizate de Ministerul Sanatatii la igienizarea camerelor si a bailor. Acordam o atentie deosebita curateniei care se efectueaza in camere inainte de sosirea fiecarui oaspete.

- Micul dejun va fi in sistem bufet suedez, asistat de catre personalul nostru si organizat pe serii astfel incat sa se evite aglomeratia

- La restaurant mesele vor fi distantate la 2 m, ospatarii vor purta manusi si mascute de protectie

- Se va efectua dezinfectarea periodica a spatiilor comune si a meselor din restaurant / terasa

- Exista si posibilitatea servirii mesei in sistem take away

Va asteptam cu drag si in deplina siguranta!

vezi mai mult