Kore Tulum Retreat & Spa Resort

Tulum, Mexic

4
 
Transportation
04.02.2022 - 11.02.2022
de la
 
1399
Sejur 7 nopti/persoana

Kore Tulum Retreat & Spa Resort este un complex destinat în exclusivitate adulților, situat lângă orașul Tulum și lângă malul mării. Această proprietate all-inclusive oferă mic dejun à la carte și o piscină mare în aer liber, grădini și terase însorite. Plaja se află la doar 10 minute de mers pe jos.

 

Toate suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, aer condiționat și minibar. Băile private sunt prevăzute cu cadă spa, uscător de păr, halate de baie și papuci. Unele dintre suite au vedere la mare, iar altele la grădină. WiFi este disponibil gratuit la barul internet "La Galería", iar conexiunea WiFi în camere este oferită la un cost suplimentar.

 

Kore Tulum Retreat & Spa Resort are un centru de fitness, un restaurant cu bar și un birou de schimb valutar. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de concierge și pot primi informații despre excursiile și obiectivele turistice din zonă, cum ar fi situl arheologic din Tulum, aflat la 4 km.

 

Centrul orașului Tulum se află la 5 minute cu maşina, iar acolo puteți găsi piețe cu produse de artizanat și diverse restaurante, care oferă delicatese tipice și mâncăruri din fructe de mare. Complexul este situat la 1 oră și 30 de minute cu maşina de Cancún și la 45 de minute cu maşina de Playa del Carmen..

ttis.

.

Întreabă un consultant