Hotel Iris

Jupiter

3
 

Hotelul Iris situat in centrul statiunii Jupiter, la 100 de metri de plaja, cu o capacitate de cazare de 250 de locuri, intins pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, avand 2 hoteluri de 3 stele - Iris si Mimoza, un restaurant de 150 de locuri, un cafe-bar, incadrat de gradini interioare cu vegetatie luxurianta si plante exotice, reprezinta un loc ideal pentru vacanta Dumneavoastra.

Hotel Iris Jupiter va ofera servicii de cazare si masa, locuri de parcare, pastrarea obiectelor de valoare, sala de bagaje, bar de zi, servicii de primirea/expedierea corespondentei, fax/e-mail, acces internet Wireless, acordare de prim ajutor.

Complexul este compus din 2 hoteluri, avand o capacitate de cazare de 250 de locuri, dispuse in camere duble si apartamente. Camerele dotate cu TV, minibar, aer conditonat, pot fi cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, avand bai atat cu cadite de dus cat si cu cada. Apartamentele sunt formate dintr-un living cu canapele colt, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si sunt dotate cu TV, minibar, aer conditonat. Spatiile de cazare sunt renovate anual, avand un mobilier deosebit finisat in lemn.

 

Complexul din statiunea Jupiter atrage prin farmecul gradinilor interioare, original amenajate care confera un loc propice pentru relaxare.

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.