Hotel Caraiman

Sinaia

3
 

Pachetul special de Craciun al hotelului Caraiman 3* include urmatoarele servicii:

-          cazare 4  sau 5 nopti cu mic dejun bufet suedez ( in functie de pachetul ales)

-          cina in data de 24.12.2020 cu program artistic;

-          dejun festiv de Craciun in data de 25.12.2020 cu program artistic ;

-          taxele locale

 

 

Pachet

4 nopti

 

Pachet

5 nopti

 

Pachet camera single

1188 LEI

14850LEI

Pachet camera dubla

1566 LEI

1890 LEI

Pachet camera dubla +pat suplimentar (  2 adulti + un copil pana la 14 ani ). Copilul va avea aceleasi servicii ca si pachetul de baza cu mențiunea ca la restaurant meniurile au jumătate de portie

 

2052 LEI

2484  LEI

Garsoniera *

2322  LEI

2792  LEI

**In garsoniera se pot caza maxim 3 adulti , sau 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 14 ani ( copiii vor avea aceleasi servicii ca si pachetul de baza cu mențiunea ca la restaurant meniurile au jumătate de porție).

 

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani trebuiesc anuntati - beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar),  iar in restaurant vor avea loc la masa fara meniu.

Pachetul special de Revelion al hotelului Caraiman include urmatoarele servicii:

 

·         cazare 4 sau 5 nopti cu mic dejun bufet suedez( in functie de pachetul ales)

·         cina  in data de 30.12.2020 cu program artistic ;

·         cina festiva de Revelion cu program artistic ;

·         cina festiva in data de 01.01.2021 cu program artistic ;

·         taxele locale

 

 

 

 

 

 

Pachet

4 nopti

 

 

 

 

 

Pachet

5 nopti

 

Pachet camera single

2079 LEI

2349 LEI

Pachet camera dubla

3510  LEI

3888 LEI

Pachet camera dubla +pat suplimentar (  2 adulti + un copil pana la 14 ani ). Copilul va avea aceleasi servicii ca si pachetul de baza cu mențiunea ca la restaurant meniurile au jumătate de portie

 

 

4158 LEI

 

4644  LEI

Garsoniera *

4590 LEI

5076 LEI

*In garsoniera se pot caza maxim 3 adulti , sau 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 14 ani ( copiii vor avea aceleasi servicii ca si pachetul de baza cu mențiunea ca la restaurant meniurile au jumătate de porție).

 

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani trebuiesc anuntati - beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar),  iar in restaurant vor avea loc la masa fara meniu

 

Clădirea, construită în stil neo-clasic românesc în anul 1881, este monument înscris în Patrimoniului Național, clasa A.

 Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților Bucegi. Casino-ul din Sinaia, Hotelul Palace, centrul comercial al orașului sau Mânăstirea Sinaia se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

 

 Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble și single), un restaurant cu specific românesc, săli de conferințe, terasă de vară, spălătorie și curățătorie proprie, salon de înfrumusețare, seif la recepție și parcare proprie.

 

 Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.

 

Solicita oferta si disponibilitate

You must agree to the conditions for processing your personal data.