Gura Portiței

Satul de vacanţă Gura Portitei este locul, unic in Europa, in care Marea si Delta isi dau intalnire pentru a crea sejurul perfect!

 

 

Unica in Europa, Gura Portitei este locul in care Marea se intalneste cu Delta Dunarii pentru a crea un spectacol natural mirific si o oportunitate de relaxare si fascinatie pentru fiecare dintre noi.

Situat pe limba de nisip ce separa cele doua lumi, Satul de Vacanta este locul unde puteti admira deopotriva flora si fauna specifica Deltei Dunarii, si pe cea a Marii Negre, la o plimbare distanta una de celalta.

Denumirea Satului de Vacanta vine de la comunicarea initiala dintre lacul Golovita si Marea Neagra, sugerand inca de la bun inceput simbioza dintre cele doua lumi.

Descoperit in anul 1736, acest colt de paradis authton a fost initial un sat pescaresc, urmand ca din anul 1998 sa inceapa lucrarile de amenajare, pentru a crea aici locul ideal pentru sejurul perfect.

Astazi Gura Portitei isi pastreaza frumusetea naturala, in timp ce optiunile de cazare si facilitatile disponibile sunt intr-un proces de imbunatatire continua, pentru ca voi - oaspetii nostri - sa gasiti intotdeauna aici o oaza de liniste si relaxare.

Sejurul perfect inseamna, pentru noi, o experienta desavarsita din toate punctele de vedere.

De la apartamentele de lux, pana la casutele de pe plaja, Satul de Vacanta va ofera multiple optiuni de cazare.

 

Cazare pe insula

Am recreat frumusetea naturala a satelor din Delta Dunarii in casutele de vacanta de pe insula.

Aici va puteti relaxa in sanul naturii, dupa o zi relaxanta la plaja, puteti pescui de pe terasa propriei camere si, nu in ultimul rand, puteti admira flora si fauna specifica Deltei!

 

Vile pe plaja

Cei mai nerabdatori dintre turistii nostri se pot caza in vilele cochete, amplasate pe plaja.

Privelistea marii si viziunea de ansamblu asupra zonei de litoral va vor surprinde placut si va vor ajuta sa va incarcati bateriile!

 

Casute pe plaja

Cei romantici si nepretentiosi se pot relaxa la noi cu un sejur in casutele de pe plaja.

Amplasate convenabil, in apropierea piscinei si a centrului de masaj, casutele sunt o alternativa economica pentru un sejur in Satul de Vacanta Gura Portitei.

Soliicta oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.