Grand Oasis Palm

Cancun, Mexic

5
 
Transportation
04.02.2022 - 11.02.2022
de la
 
1359
Sejur 7 nopti/persoana

Grand Oasis Palm - All Inclusive are o plajă privată, fiind situat în zona hotelurilor, la 5 km de centrul orașului Cancún. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, terenuri de squash și tenis, precum și un centru spa. Toate camerele beneficiază de vedere la Marea Caraibilor.

 

Acest hotel în stil mexican are un club pentru copii unde sunt disponibile cursuri de gătit, o discotecă și o zonă de jocuri cu console Wii și Xbox. Piscina este prevăzută cu tobogan de apă.

 

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și aparat de cafea. Oaspeții pot închiria un seif. Baia privată are duș, uscător de păr şi articole de toaletă.

 

Complexul hotelier cuprinde 9 baruri şi 16 restaurante specializate, printre care unul pentru copii. Restaurantele oferă sushi, preparate tex-mex şi bufete internaţionale. De asemenea, oaspeții pot participa la degustări de mezcal, tequila și vin. În apropiere se găsesc numeroase magazine, baruri și restaurante.

 

Hotelul are recepție cu program nonstop, iar biroul de turism asigură închirieri auto. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită, iar Aeroportul Cancun se află la 19 km. Oaspeţii pot ajunge pe insula Mujeres după o călătorie de 20 de minute cu vaporaşul, accesibil de la debarcaderul aflat în imediata vecinătate a hotelului.

us mattis.

Întreabă un consultant