Grand Excelsior Bur Dubai 4*

Bur Dubai

4
 
Charter din Bucuresti
Perioda 02.01.2022 - 09.01.2022
Special offer
from
999
799
room / 7 nights

Situat în centrul orașului Bur-Dubai, la câțiva pași de cartierele istorice și atracțiile populare ale orașului, inclusiv Muzeul Dubai, Vechiul Cartier Bastakiya, Marea Moschee și Heritage Village. Pentru vizitatorii de agrement, locația acestui hotel potrivită pentru familii nu dezamăgește niciodată cu o serie de souk-uri și centre comerciale, bazarul Meena, Muzeul Dubai, Dubai Creek, Dubai Mall, Burj Khalifa, Opera Dubai, Dubai Frame la mică distanță, precum și la Cele mai apropiate stații de metrou din Dubai oferă acces ușor la alte părți ale orașului. BurJuman Shopping Mall și noul Gold Souk sunt la doar câteva minute de mers cu mașina, împreună cu souk-urile colorate din Bur Dubai. Plaja Jumeirah este, de asemenea, la doar câteva minute.

Vizitatorii de afaceri apreciază, de asemenea, apropierea hotelului de zona diplomatică Bur Dubai și locația sa aproape de cartierele comerciale din Dubai. Hotelul se află în imediata apropiere a Centrului Internațional de Convenții și Expoziții din Dubai (WTC), Dubai Downtown, Port Rashid, Dubai Freezone și Aeroportul Internațional Dubai este la doar 7 km.

O fațadă uimitoare din sticlă albastră, Hotelul Grand Excelsior se mândrește cu un atrium uimitor în plan deschis, care este inima hotelului. Lifturile panoramice din sticlă sunt o caracteristică distinctă, care permit vederi uluitoare ale holului.

Amenajate pe șapte etaje, cele 282 de camere, studiouri și apartamente îmbină designul arab contemporan cu amenajările spațioase. Fiecare cameră și suită a fost proiectată cu atenție pentru a oferi oaspeților utilizarea maximă a spațiului și pentru a crea zone separate pentru lucru, relaxare și dormit. Studiourile și apartamentele au un balcon privat pentru a admira vederea la oraș, la șoseaua Sheikh Zayeed, la centrul orașului Burj Khalifa, iar familiile sau grupurile mici care călătoresc împreună pot profita de numeroasele suite și camere comunicante care oferă spațiu mai mare.

Oaspeții se pot bucura de o mare varietate de preparate culinare și de divertisment live în cele zece cafenele, restaurante și baruri ale proprietății, de la restaurantul Docklands deschis pe tot parcursul zilei, care oferă un bufet internațional pentru micul dejun, prânz și cină, până la țigani chinezi cu meniul său colorat indo-chinez și popularul Dugout Sports Bar, care oferă un meniu plin de pub-uri tradiționale preferate.

Mesele în aer liber sunt disponibile pe terasa piscinei hotelului, iar pentru oaspeții care preferă să se relaxeze în confortul camerelor lor, mesele în cameră oferă soluția perfectă.

O terasă primitoare pe acoperiș are o piscină cu temperatură controlată cu vedere la oraș, împreună cu o sală de sport complet echipată, baie de aburi, saună și spa cu camere de tratament.

Hotelul Grand Excelsior se mândrește cu peste 1800 mp de spațiu flexibil pentru întâlniri și evenimente, cu lumină naturală, pentru a găzdui evenimente de afaceri de la stilul sălii de consiliu până la cocktailuri și întâlniri rezidențiale sau pentru a găzdui sărbători private și nunți pentru până la 800 de invitați. Alegerea dvs. de locație, de la săli de banchet interioare și sală de bal până la bar cu terasă în aer liber sau lângă piscină. Facem si servicii de catering in aer liber.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.