Grand Bavaro Princess

Punta Cana, Republica Dominicana

5
 
Transportation
de la
 
1717
Sejur 7 nopti/persoana

Acest complex all inclusive este situat pe plaja din Bavaro, în Republica Dominicană. Cuprinde 10 restaurante, 1 local care oferă gustări, 1 Pizzerie, 1 cafenea și 1 Sport Bar și 4 baruri. Oaspeții au la dispoziție un centru spa cu servicii complete și 2 piscine spațioase în aer liber, inclusiv una pentru copii. WiFi gratuit este oferit în întregul complex.

 

Suitele de la Grand Bavaro Princess au zonă separată de living și balcon. De asemenea, toate suitele sunt prevăzute cu TV prin cablu și minibar complet aprovizionat. Unele unități includ o cadă cu hidromasaj privată. Toate suitele au dotări complete, fiind înconjurate de un cadru natural bine amenajat.

 

Grand Bavaro Princess - All Inclusive organizează activități zilnice la piscină și în zona plajei. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj și 3 terenuri de tenis. În plus, există un centru de fitness echipat complet. Legacy Disco, amplasat în Cazinoul Tower Princess, este accesibil gratuit și oferă 2 băuturi naționale între orele 11:00 - 01:00. Oaspeții pot găsi un teren de golf la 3 km de acest hotel premiat cu Certificatul de excelență 2016 de către Trip Advisor.

 

Seara, în holul de la Grand Bavaro Princess se organizează programe de divertisment. Se oferă transport gratuit la cazinoul Avalon, din apropiere. De asemenea, complexul găzduiește un club de noapte și 3 baruri. Aeroportul Internațional din Punta Cana este la 25 de minute de mers cu mașina, iar plajele Cortecito și Los Corales se află la 5 km.

Întreabă un consultant