20px
Bine ai venit la Family Days!

Am pregătit oferte speciale pentru întreaga familie!

Fiecare vară este o oportunitate pentru familii să creeze amintiri de neuitat. La Destine Holidays, în cadrul campaniei Family Days, ne propunem să facem acest lucru mai ușor și mai accesibil pentru tine și cei dragi. În cadrul acestei campanii, căutăm cele mai bune oferte și facilități pentru familiile cu copii, pentru a vă oferi experiențe de vacanță de neuitat, pline de distracție și aventură.

Beneficiind de cazare gratuită pentru copii și alte beneficii, "Family Days" devine alegerea inteligentă pentru familiile care doresc să își trăiască aventura fără să își depășească bugetul. Astfel, poți savura momentele de bucurie alături de cei dragi, știind că ai făcut și o alegere financiară înțeleaptă.

Ce face această ediție "Family Days" specială?

  • Economisire financiară semnificativă: Familiile cu pănă la 2 copii beneficiază de gratuitate pentru cazarea celor mici (vârsta de până la 12 ani, în funcție de hotelul ales), contribuind astfel la reducerea costurilor totale ale vacanței. Acest aspect este extrem de avantajos pentru părinți, permițându-le să se bucure de o vacanță de calitate fără a depăși bugetul stabilit.

 

  • Oportunitatea de a călători în destinații exotice: Gratuitea pentru cei 2 copii în hoteluri din destinații precum Turcia, Grecia și Egipt deschide uși către experiențe de vacanță excepționale. Acest beneficiu le oferă familiilor posibilitatea de a explora și descoperi culturi noi, peisaje pitorești și atracții turistice remarcabile, fără a se îngrijora de costurile suplimentare pentru cazare.

 

  • Experiențe de vacanță memorabile pentru întreaga familie: Prin participarea la Family Days și beneficiind de gratuitate pentru cei 2 copii, familiile au ocazia de a petrece timp de calitate împreună și de a crea amintiri prețioase. Această experiență oferă nu doar distracție și relaxare, ci și oportunități de învățare și dezvoltare pentru copii, contribuind la legătura familială și la creșterea relațiilor între membrii familiei.

 

Nu lăsa oportunitatea de a crea amintiri de neuitat să treacă pe lângă tine din cauza prețurilor exorbitante! 

 

Rezervă acum și pregătește-te să trăiești cele mai frumoase experiențe într-o vacanță accesibila!