20px

Domeniul Mikes - Zabola -Zabola Estate - Transilvania

Zăbala, la 6 km de Covasna

 
 
80
camera dubla/noapte

 

Situată într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate - Transylvania este o pensiune găzduită de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o păşune şi o pădure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie, precum şi o saună.

 Domeniile istorice ale familiei Mikes vă fac să vă simțiți ca într-o pictura de Monet in care abundența culorilor vă uluiește și vă duce direct în anii 20.

Domeniul Zabola Locația este de 600 de ani reședința familiei Mikes, iar clădirile din diferite epoci, folosite pentru cazarea musafirilor se află într-un parc de 40 hectare care se afundă în pădurile vaste ale Carpaților Răsăriteni.

 Camerele amenajate individual au baie privată şi vedere la grădină. La un cost suplimentar se poate oferi un pătuţ de copii dotat cu lenjerie de pat.

 

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 4 clădiri anexe. În toate zonele proprietăţii se oferă WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție 7 zone de luat masa, dintre care 3 în interior, 2 pe terase și 2 în aer liber. Sala de mese şi lounge-ul sunt amenajate în vechile grajduri, situate la 250 de metri de clădirea principală, pe cealaltă parte a lacului. Alte facilități de la Zabola Estate - Transylvania includ o grădină cu un loc de joacă pentru copii.

 În plus, există un restaurant a la carte. Micul dejun poate fi servit la pat, la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de mâncăruri şi băuturi în cameră, în pavilionul sezonier din pădure sau în parcul privat.

 Personalul poate organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii. În plus, se oferă parcare privată gratuită. Zabola Estate - Transylvania este la 1 oră de mers cu maşina de lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

Locatie Zabala: Castelul Mikes

 

*The New Castle:

- Camerele Erzsebet, Klementina 120 euro/camera /noapte

- Camerele Etelka, Johanna 130 euro /camera/noapte

- Camerele Miklos, Emma 150 euro/camera/noapte

- Camerele Zsofia, Ilona, Janos, Eva 250 euro/camera/noapte

- Apartamentul ARmin 500 euro/noapte

 

*The Machine House:

- Camera The Hunter's 80 euro/noapte

- Camera The Garden 100 euro/noapte

- Camerele The oRange, The Beam 110 euro/camera/noapte

-Camera The Yellow 120 euro/noapte

- Camerele The Red, The green 160 euro/camera/noapte

-Camera The Blue 180 euro/noapte

- Camera The Brick 200 euro/noapte

 

*The Old Saddlehouse

- 210 euro/napte + 45 euro/noapte pentru fiecare adult in plus, maxim 8 persoane

Solicita ofera

You must agree to the conditions for processing your personal data.