Desert Rose

Hurghada, Egipt

5
 
Transportation
01.04.2022 - 08.04.2022
de la
 
650
persoana/camera dubla/7 nopti

 

Descriere hotel

Desert Rose este un hotel de cinci stele ce se întinde pe o suprafață de 300.000 mp. Resortul este situat în prima linie de la mare și beneficiază de un golf privat cu intrare lină în mare. Domeniul vast deține grădini luxuriante, ce inspiră o atmosferă exotică și este recomandat atât pentru cei care caută un loc de relaxare, cât și pentru cei care își doresc un sejur dinamic.

Principalele puncte de atracție

Camere renovate în sezonul de iarnă 2018-2019 

Aqua Park 

Diversitate culinară 

Numeroase facilități pentru adulți și copii 

Recomandat pentru un sejur activ

Regim de masă

All Inclusive: 

Mic dejun, prânz și cină tip bufet 

Prânz/ cină în restaurantele a la carte „Fattosh”, „El Ranchero” și „Il Delfino”, o dată pe sejur cu rezervare în prealabil 

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale Mini-bar alimentat cu apă 

Acces internet Wi-Fi în spațiile comune ale resortului, sală de fitness, aerobic, yoga, zumba, stretching, polo pe apă, șah, bingo, biliard, tenis de masă, darts, boccia, croquet, tir cu arcul, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, seri tematice, karaoke, muzică live

 

Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 15 minute de Aeroportul din Hurghada și la 16 km de centrul orașului Hurghada.

Soare si mare

Plajă proprie cu nisip, lungime: 1.2000 metri, lagună cu o suprafață de 40.000 mp; 

Aqua Park; 

Piscină „Activity” cu secțiune pentru copii – 1.250 mp încălzită pe durata sezonului de iarnă, piscină principală – 1.500 mp, piscină „Quiet” – 2.375 mp;  Umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.

Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „The Palm”; 

Restaurante a la carte cu specific: „La Dolce Vita” italian. „Il Delfino” pescăresc, „Fattoosh” oriental, „Ranchero mexican; 

Baruri: „Tropicana” Bar, „Club Soda” Bar, „Sunset” Bar, „Blue Lagoon” Bar, „The Sand” Bar, „Sea Breeze” Bar, „The Rose”

Bar Lounge, „Harry`s” Pub, „Bella Vista” Bar, „Stars” Disco Bar, „Ali Baba” Oriental Bar, Winter Garden.

Sport și relaxare

Centru SPA: saună, masaje, baie turcească, pilates, salon de înfrumusețare, sală de fitness, aerobic, yoga, zumba, stretching, polo pe apă, șah, bingo, tenis de masă, darts, boccia, croquet, tir cu arcul, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, seri tematice, karaoke, muzică live, cursuri de windsurf, cursuri de diving, canoe.

Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani), spațiu de joacă, piscine, mini-disco, program de animație, babysitter (contra cost).

Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi în spațiile comune ale resortului, sală de fitness, aerobic, yoga, zumba, stretching, polo pe apă, șah, bingo, biliard, tenis de masă, darts, boccia, croquet, tir cu arcul, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, seri tematice, karaoke, muzică live.

Facilități contra cost

Centru SPA, saună, masaje, baie turcească, pilates, salon de înfrumusețare, săli de conferință, biliard, nocturnă și echipament teren de tenis, servicii de spălătorie, servicii medicale, magazine, cursuri de windsurf, cursuri de diving, canoe.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Întreabă un consultant