Cuibul de lemn

 

Cu o suprafata cuprinsa intre 24-49 mp, camerele noastre duble si duplex alaturi de apartament, ofera o varietate de amenajari pentru a atrage toate tipurile de calatori: cuplurile romantice, familiile cu copii, dar si oamenii de afaceri. Mai mult, va punem la dispozitie camere cu balcon privat, restaurant, sauna si spa, WI-FI de mare viteza.

 

ATRACTII TURISTICE

Din cuib ajungi usor la alte destinatii turistice pe care le poti explora intr-o zi.

Cetatea Rasnov

Una dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania si unul dintre cele mai frumoase „castele de zapada” din intreaga lume se afla la doar 6 km distanta.

Castelul Bran

In spatele unor ziduri de aparare groase, castelul dezvaluie un labirint de camere, o curte interioara cu o fantana si chiar o scara secreta catre o biblioteca cu panouri din lemn.

Muzeul National Peles

Una dintre cele mai vizitate atractii istorice din Transilvania, dar si unul dintre cele mai importante si frumoase monumente din Europa, avand in vedere valoarea sa istorica si artistica.

Poiana Brasov

Statiunea populara de schi se afla la doar 18 km de cuibul nostru.

SAUNA SI SPA

Completeaza-ti starea de bine in centrul de spa ce reuneste intr-un singur loc sanatatea si relaxarea.

 

SCHI SAU SNOWBOARDING

Impatimitii sporturilor de iarna pot alege sa schieze sau sa practice snowboarding pe unele dintre partiile din apropiere. Partia de schi Bradul, Kanzel, Stadion, Drumul Rosu, Subteleferic se numara printre cele mai populare partii vizitate atat de catre incepatori cat si de cei mai avansati.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.