20px

Cuibul de lemn

In inima padurii !

 

 

Povestea este una destul de simpla, in echilibru cu natura, iar misiunea noastra este de a face lucrurile sa incetineasca. Confortul, calitatea si autenticitatea sunt semnele distinctive ale experientei pe care o au oaspetii nostri dupa ce ne trec pragul.

Conceptul „Cuibul de Lemn” aminteste de caldura unui culcus ferit, spatiu personal si siguranta. Hotelul de tip retreat este o punte de legatura catre valorile locale, unde oaspetii se simt mult mai putin grabiti.

Casele-cuib extrem de primitoare din Rasnov sunt o combinatie ideala de ospitalitate veche si facilitati moderne, care protejeaza si inspira.

Reveniti la hotelul ascuns printre brazi si culmi inalte pentru orice aveti nevoie: camere confortabile, spatii pentru intalniri, conferinte sau sesiuni de training, reuniuni la cina sau momente de rasfat.

 

Cu o suprafata cuprinsa intre 24-49 mp, camerele noastre duble si duplex alaturi de apartament, ofera o varietate de amenajari pentru a atrage toate tipurile de calatori: cuplurile romantice, familiile cu copii, dar si oamenii de afaceri. Mai mult, va punem la dispozitie camere cu balcon privat, restaurant, sauna si spa, WI-FI de mare viteza.

 

Restaurant cu o capacitate de 90 locuri (iarna) si  130 locuri (vara), un spatiu restrans in care calitatea face cuib bun cu creativitatea.Bucatarul  adapteaza intr-un mod neasteptat vechile retete inspirate de gastronomia locala

 

ATRACTII TURISTICE

Din cuib ajungi usor la alte destinatii turistice pe care le poti explora intr-o zi.

  • Cetatea Rasnov

Una dintre cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania si unul dintre cele mai frumoase „castele de zapada” din intreaga lume se afla la doar 6 km distanta.

  • Castelul Bran

In spatele unor ziduri de aparare groase, castelul dezvaluie un labirint de camere, o curte interioara cu o fantana si chiar o scara secreta catre o biblioteca cu panouri din lemn.

  • Muzeul National Peles

Una dintre cele mai vizitate atractii istorice din Transilvania, dar si unul dintre cele mai importante si frumoase monumente din Europa, avand in vedere valoarea sa istorica si artistica.

  • Poiana Brasov

Statiunea populara de schi se afla la doar 18 km de cuib.

 

ACTIVITATI

  • SCHI SAU SNOWBOARDING

Impatimitii sporturilor de iarna pot alege sa schieze sau sa practice snowboarding pe unele dintre partiile din apropiere. Partia de schi Bradul, Kanzel, Stadion, Drumul Rosu, Subteleferic se numara printre cele mai populare partii vizitate atat de catre incepatori cat si de cei mai avansati.

 

  • TEREN DE SPORT

Pe cei care aleg sa se relaxeze facand miscare ii invitam sa incerce terenul nostru de sport, in aer liber, complet utilat pentru diferite sporturi.

 

  • INCHIRIERI ATV-URI, BICICLETE, BICICLETE DOWNHILL

Si pentru un strop de adrenalina am pregatit o colectie de Atv-uri, biciclete si biciclete downhill, pe care cei cu un simt pentru explorare le pot inchiria.

 

  

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.