Cracovia

Transport autocar

 
Transport
Perioada 17 - 20 Septembrie 2020
Oferta Speciala
 
145
/ persoana/sejur 2 nopti

Ziua 1: Pornire din Cluj-Napoca aproximativ la ora 23:30, ajungem in Cracovia a doua zi, in data de 18 Septembrie 2020.

Ziua 2: Dis-de-dimineata, facem o scurtă oprire in frumosul oras Kosice pentru o mica plimbare in zona centrului istoric. Pornire spre Cracovia si incepem vizita in Cracovia Regala, unde ne intampina impozantul complex istoric al Castelului Wawel care vegheaza in mod somptuos asupra Vistulei. Dupa vizitarea complexului, ne indreptam spre Piata Centrala a Cracoviei (Rynek Glowny), vizitam Biserica Sf Maria – emblema religioasa din centrul istoric al orasului, Sukkenice – Hala de Postavuri, Monumentul Adam Mickiewicz, fortificatiile medievale (Barbicanul, Poarta Florian), cartierul evreiesc  Kazimierz. Cazare in Cracovia la hotel WM System sau similar.

Ziua 3: Mic-dejun. Pornire spre Auschwitz unde  vom vizita cel mai mare lagar de exterminare Nazist. In trecut, scena unor tragedii de mare amploare, azi, “Muzeu al Mortii” si obiectiv protejat de UNESCO, lagarul este vizitat de un numar record de turisti. Ne intoarcem in Cracovia, timp liber .Cazare la acelasi hotel in Cracovia.

 Ziua 4: Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Cracovia si ne indreptam spre Mina de Sare Wieliczka, una dintre cele mai vechi si mai spectaculoase. Dupa vizitarea minei, pornim spre Zakopane, frumoasa statiune din Muntii Tatra si, totodata, tinutul traditional al Goralilor. Plimbare si shopping pe renumita strada Krupowki, urcam cu funicularul pe dealul Gubalowka si admiram privelistea. Pornim spre casa, unde ajungem noaptea tarziu, spre dimineata, in functie de  trafic, formalitatile vamale si respectarea itinerariului.

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

- 2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel WM System 3* sau similar in Cracovia

- Ghid insotitor

-Intrarile la obiectivele turistice (optionale)

*Excursia Optionala la Auschwitz, 10 euro/persoana – taxa de intrare si 5 euro transportul. Aceasta se organizeaza pentru un numar minim 30 de persoane –SE ACHITA LA INSCRIERE

*Excursia optionala la Mina de Sare Wieliczka – 20 euro/persoana – SE ACHITA LA INSCRIERE

*Biletul pentru funicular in Zakopane: aproximativ 5 euro/persoana (se plateste la fata locului)

- Asigurarea medicală si storno

- alte cheltuieli personale

 

Supliment single: 50 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, in  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi De asemenea, agentia organizatoare  poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Conditii de inscriere si plata:

 a)Early Booking 30% avans, iar restul pana la 31.01.2020

b)Tarife Standard : 30% avans, iar restul cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a)       40 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      60 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

c)       100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

d)      100% pentru renuntarea în cazul pachetelor de tip First Booking si Early Booking indiferent de data la care se solicită renunțarea. Se accepta doar schimbare de nume.

Informatii referitoare la mijloacele de transport:

a)      Transportul se va asigura cu autocare corespunzatoare, care vor oferi confortul conform normelor in vigoare (aer conditionat, incalzire, statie audio-video, scaune rabatabile).

b)      In functie de numarul de turisti inscrisi, transportul se va realiza cu autocare clasificate pentru transport international cu capacitate de 49 sau 59 de locuri. In cazul in care grupul este mult mai restrans, transportul se poate realiza cu microbuze de 22 de locuri, cu informarea prealabila a turistilor.

c)      Locurile in autocare se aloca in ordinea inscrierilor.

d)      Conducatorul de grup poate modifica programul pe parcurs, in situatia in care acest lucru este necesar din cauza unor situatii neprevazute (blocaje in trafic, timpi de condus, timpi de asteptare mult prea lungi la punctele de trecere a frontierei.

 

Informatii referitoare la unitatile de cazare:

a)Categoria unităților de cazare este cea specificată în program : Hotel Wm Systems 3* in Cracovia. In cazul in care este necesar ca hotelul specificat sa fie schimbat, se ofera un hotel cu conditii similar.
b) Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită de oficialitățile locale. In consecinta, facilitățile comune și cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
c) Cazarea se face, de obicei, dupa ora 14:00 in camera duble sau triple. Camerele duble pot avea paturi de tip matrimonial, paturi twin (alaturate) sau 2 paturi separate. Camerele triple pot fi alcatuite dintr-un pat matrimonial si 2 paturi separate sau din 3 paturi separate. Alocarea acestora se face de catre personalul hotelului, agentia nu este responsabila de acest lucru.
d) Persoanele care calatoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. In cazul in care opteaza pentru camera single, trebuie sa achite suplimentul pentru camera single care este specificat in oferta. In cazul in care opteaza pentru partaj, insa nu se gaseste partaj pana la finalizarea termenului de inscriere, calatorul trebuie sa achite suplimentul pentru camera single.
e)Reducerea pentru copil este valabila numai daca acesta este cazat cu 2 adulti in camera.

Informatii referitoare la vizite, excursii optionale, servicii de ghidaj:

a)Fiecare grup este insotit de catre un ghid vorbitor de limba romana, autorizat de catre Ministerul Turismului, insa, conform legislatiei internationale, acesta nu poate efectua ghidajul la muzee sau alte obiective turistice, urmand ca acest lucru sa fie realizat de catre un ghid local. In cazul in care ghidul local nu vorbeste limba romana, ghidul insotitor din partea agentiei va realiza traducerea. In Cracovia, se va apela la serviciile unui ghid local pentru vizita la obiectivele turistice din program  La Auschwitz, vizita se realizeaza cu u

 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

 

 

Rezerva acum

Trebuie sa fiti de acord cu conditiile utilizarii datelor personale.