Conacul Archia - Primul conac pentru boieri contemporani

Archia, Hunedoara

4
 

Cazare conac boieresc contemporan 4 stele cu restaurant, piscina, echitatie si teren de tenis. Locatia se afla in satul Archia de langa Deva.

Fiecare nume de cameră e inspirat de domeniul conacului si are o o poveste care se regaseste în design-ul fiecărui colțișor din conac. Camera Maci, Camera Levănțică, Camerele Pădure, Cai sau Echitație…

 Conacul Archia este situat într-o zonă rurală liniştită la 5 km de Deva şi oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Asigură numeroase activităţi de agrement şi are o piscină în aer liber şi o saună.

Fiecare cameră de la Conacul Archia este amenajată individual şi este prevăzută cu minibar, TV prin satelit, birou, halat de baie şi papuci.

Centrul oraşului Deva şi Dealul Cetăţii se află la 10 minute cu maşina. Atracţiile din Hunedoara, inclusiv castelul Huniazilor, pădurea de stejari de la Chizid şi grădina zoologică din Hunedoara, se află la 25 de minute cu maşina de Conacul Archia.

Unele dintre numeroasele activități de petrecere a timpului liber disponibile includ călărie și drumeții. Conacul Archia oferă, de asemenea, diferite tratamente de masaj, la cerere și cu confirmarea prealabilă a proprietății.

Oaspeții pot savura o gamă de mâncăruri tradiționale românești, maghiare și internaționale, la restaurant.

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.