Descoperă orașul luminilor

Zboruri din Cluj, București și Timișoara

 
Solicită oferta
de la
 
259
persoană*

Parisul devine magic în toamnă, oferind o combinație perfectă între atmosfera romantică, evenimente culturale, delicii culinare și obiective turistice deosebite, toate sub lumina caldă a toamnei europene. Iată de ce merită să explorezi orașul luminilor în sezonul toamnei:

Romantism în aer: Toamna aduce o atmosferă intimă și romantică în Paris, cu străzile sale pitorești îmbrățișate de culori aurii și ruginii.

Clima plăcută: Temperaturile blânde și scăderea aglomerației turistice fac toamna momentul ideal pentru a explora fără grabă.

Evenimente culturale: Parisul oferă o varietate de evenimente culturale în această perioadă, de la expoziții de artă și concerte, până la festivaluri gastronomice și de modă.

Gastronomie toamnatică: Bucătăria franceză se desfășoară în toată splendoarea ei toamna, cu specialități de sezon, cum ar fi cidrul proaspăt și tartele cu mere.

Vizite fără aglomerație: Principalele atracții turistice pot fi vizitate mai lejer, iar obiectivele celebre precum Turnul Eiffel și Muzeul Luvru sunt mult mai puțin aglomerate.

Parcuri cu gradiente de culori: Grădinile și parcurile pariziene, precum Jardin des Tuileries și Parc des Buttes-Chaumont, se transformă în oaze de liniște și frumusețe în această perioadă.

Plimbări la cafenele: Te poți bucura de plimbări romantice pe malul Senei sau de relaxare la celebrele cafenele pariziene, savurând o cafea bună și priveliști uluitoare.

 

*tarifele sunt informative, în limita disponibilității

Solicită ofertă personalizată

You must agree to the conditions for processing your personal data.