Circuit de poveste in Turcia

Circuit Riviera Antalya - Kemer & Pamukkale

4
 
Transportation
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Oferta speciala !
de la
 
149
persoana/7 nopti

Ziua 1 : București Antalya - Kemer

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti cu destinatia Antalya. Intalnirea cu ghidul insotitor de grup si transfer la hotel de 4 * în zona Kemer.

Ziua 2 : Kemer

Mic dejun. Intalnire cu ghidul in receptia hoteluluipentru informatii privind programul pe intreaga saptamana, servire coktail non-alcoolic. Cazare la hotel de 4* in zona Kemer.

Ziua 3 : Kemer – Pamukkale –Hierapolis

Mic dejun. Dimineața deplasare spre Pamukkale. Pe trauseu se viziteaza un atelier de bijuterii, cu posibilitate de cumpăraturi. Se continua traseul printr-un peisaj montan urcanduse pana la cota 1200 m.. Pamukkale, minunea naturală, cu terasele sale de calcar alb și apa termala, a favorizat dezvoltarea orașului roman elenistic Hierapolis. Obiective importante de vizitat in orasul antic Hierapolis sunt teatrul, arcul triumfal al Imparatului Domitian, Biserica Martiriului Filip și cel mai mare necropole din antichitate cu 1200 de morminte din piatră. Cazare la hotel termal de 4* in zona Pamukkale.

Ziua 4 : Pamukkale - Afrodisias - Laodicea*

Mic dejun. Optional se viziteaza orașul antic din Afrodisias, unul dintre cele mai vechi orase din Asia Mica, cu cel mai mare stadion din antichitate. Se continua calatoria spre orașul antic Laodicea surprinzand cu numeroasele sale și bine conservate monumente arhitecturale, recent descoperite de arheologi. Orașul Laodicea este menționat si în Biblie, in Apocalipsa dupa Ioan, jucand un rol semnificativ în perioada romană cu industriile sale bancare și farmaceutice. Cazare la hotel termal de 4* in zona Pamukkale.

Ziua 5 : Pamukkale - Antalya

Mic dejun. Traversarea munților Taurus si o scurta vizita la un atelier traditional de confectionare covoare artizanale, unde se va descoperii indeletnicirea mestesugarilor turci. Se continua calatoria spre metropola Antalya, denumita si Riviera Turceasca, se trece printr-un peisaj montan la cote de peste 1200 m înălțime . Ajunsi in Antalya se va vizita orasul vechi, numit Kaleici si portul vechi cu yachturi. In drum spre hotel se va face o oprire la un atelier de produse din piele cu posibilitatea de cumparaturi. Cazare la hotel de 4* in regiunea Antalya.

Ziua 6 : Antalya - Side - Aspendos*

Zi libera sau excursie optionala in orasul Side & teatrul antic din Aspendos, cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean, astazi locatia Baletului si Operei din Antalya stagiunea vara-toamna. In orasul antic Side se viziteaza partea veche a orasului, portul si ruinele templului Zeului Apolo, Zeul Soarelui. Cazare la hotel de 4* in regiunea Antalya.

Ziua 7 : Antalya - Croaziera Manavgat*

Zi libera sau excursie optionala mini-croaziera cu barca pe raul Manavgat si Marea Mediterana. Cazare la hotel de 4* in regiunea Antalya.

Ziua 8 : Antalya - Bucuresti

Transfer la Aeroportul International din Antalya pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti .

 

 

Tip camera

Masa

Data plecare

Zile

Nopti

Tarif/pers.

 

Standard dubla

Mic dejun

 

 

21.02.2020

8

7

149 

 

28.02.2020

8

7

149 

 

06.03.2020

8

7

169 

 

13.03.2020

8

7

169 

 

20.03.2020

8

7

189 

 

27.03.2020

8

7

189 

 

Tariful include :

 • Bilete avion Bucuresti – Antalya – Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • Bagaj de cala si bagaj de mana
 • Transfer aeroport – hotel –aeroport
 • Cazare 7 nopti la hotel de 4*
 • Regim de masa mic dejun
 • Ghid insotitor in Limba Romana
 • Asigurare medicală 

Servicii optionale neincluse :

 • Pachet Premium (7 cine, vizite si intrarile in oras antic Hierapolis si Pamukkale, ghid local, taxe de oras/statiune) : 149 euro/pers.
 • Pachet 3 excursii optionale (Croaziera cu vaporasul pe Manavgat, orasul Side + teatrul antic Aspendos si orasele antice Afrodisias si Laodicea ) : 99euro/pers.

Intrarea pe teritoriul Republicii Turcia pentru cetăţenii români este permisă cu următoarele documente de călătorie româneşti:

 • Paşaport diplomatic;
 • Paşaport diplomatic electronic;
 • Paşaport de serviciu;
 • Paşaport de serviciu electronic;
 • Paşaport simplu;
 • Paşaport simplu electronic;
 • Paşaport temporar.

Paşapoartele menţionate mai sus trebuie să aibă o valabilitate de minimum 150 zile la momentul intrării în Turcia şi să dispună de cel puţin o filă goală.

Nu rata oferta speciala