ISTANBUL

Istanbul - Experienta culturala la granita dintre Orient si Occident

 
Transportation
Perioada Date de plecare : 25.03.2020,08.04.2020,13.05.2020,10.06.2020
 
180
persoana

 

Program

Ziua 1 Plecare din Cluj catre Istanbul in jurul orei 16:00. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii, sosire in Turcia a doua zi.

Ziua 2 – Inainte de a sosi in Istanbul,facem o scurta oprire in Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimye,construita la cerinta Sultanului Selim al II-lea.  Sosire in Istanbul, cazare la hotel Grand Unal sau similar.  Dupa cazare la hotel si o scurta pauza vom continua ziua cu  superba Croaziera pe Bosfor, care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului,  Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc.(aprox. 2 ore).Timp liber pentru plimbare si cumparaturi in Bazarul  Egiptean  de mirodenii. Seara, cazare.

Ziua 3 Mic dejun, dupa care incepem vizita la  Moscheea Suleyman, una dintre cele mai impozante constructii de acest tip. Urmeaza Zona Taksim ,renumită pentru tramvaiul roșu, care adună nostalgic călătorii de pe artera Istiklal Caddes. Timp liber pentru plimbarea, cumparaturi si masa. Dupa- masa ne indreptam catre Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Timp liber pentru shopping, si vizita.
Seara, cazare la acelasi hotel.

Ziua 4  - Dupa micul dejun, tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hagia Sophia,  Palatul Dolmabahçe. Palatul Dolmabahce e cea mai mare și mai luxoasă reședință din Turcia: 15.000 de metri pătrați construiți, 285 de camere, fără a socoti băile, holurile și anexele. În palat se întâlnește opulența orientală a celor șase sultani care l-au locuit (ultimii conducători ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental. Dupa amiaza,  timp liber. Seara participam la Seara Turceasca.

Ziua 5  - Mic-dejun.Pornim spre. Casa, sosire in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale. 

 

 

TARIF : – 180euro/persoana

Suplimente 

Supliment camera SGL: 50euro 

Tarifele sunt exprimate in  euro/persoana cazata in camera dubla/tripla

 

  • Transport cu autocar clasificat international de 3*
  • 3 nopti cazare la hotel 3* cu mic dejun
  • Ghid insotitor
  • Asigurarea medicala si storno
  • Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor: 15 euro/persoana - grup minim 35 persoane, pentru un grup mai mic, tariful se recalculeaza.
  • Intrarile la obiective turistie: Hagia Sofia- 15 euro/pers.,Palatul Dolmabahce-25e/pers.
  • Seara turceasca : 40euro/persoana la minin 35 persoane, 45euro/persoana la mai putin de 35 persoane.
  • Cheltuieli personale si extra-servicii

 Note:-Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania!

Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.

In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

Oferta speciala !