Circuit Dubai, Abu Dhabi & Ras al Khaimah

Dubai Emiratele Arabe Unite

4
 
Perioada 23-28 decembrie 2019
Alege sa petreci Craciunul intr-o destinatie exotica!
 
499
persoana

Ziua 1. București – Dubai

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Dubai. Transfer și cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 2. Abu Dhabi

Mic dejun. Tur de oraș în Abu Dhabi. Se vizitează maiestuoasa Moschee Sheikh Zaied, legendarul hotel Emirates Palace (pe afară) și promenada Corniche. Timp liber pentru cumpărături la Yas Marina Mall sau excursie opțională la Ferrari World, cel mai mare parc de distracții acoperit din lume*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 3. Dubai

Mic dejun. Tur de oraș în Dubai. De dimineață se traversează canalul Dubai Creek, cu o barca tradițională, Abra. Mai departe, se vizitează insula artificială, Palm Jumeirah, construită după forma unui palmier și, pe afară, faimoasele hoteluri Atlantis The Palm, și Burj Al Arab (singurul hotel de șapte stele din lume). Oprire la un magazin tradițional specializat în bijuterii de aur și pietre prețioase și la Souk, piață tradițională de mirodenii. Timp liber la Dubai Mall sau opțional, vizitarea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, inclusiv acces pe platforma de observație*. Seara, opțional, cină festivă la bordul unui vapor tradițional pe canalul Dubai Creek*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 4. Dubai – Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber în prima parte a zilei. În jurul prânzului, transfer către emiratul Ras al Kaimah. Timp liber pentru plajă și relaxare la hotel. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) în Ras al Kaimah.

Ziua 5. Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plajă sau la piscină, sau excursie opțională Desert Safari include plimbare cu jeep-ul și cină tradițională în deșert*. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) în Ras al Kaimah.

 

Ziua 6. Dubai – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai. Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Tarif: 499 euro/ persoană în cameră dublă 

 

 Servicii neincluse:

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Dubai - Bucuresti;

- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana;

- Taxe de aeroport;

- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului;

- Asistenta turistica in limba romana;

- Intrari la obiectivele turistice;

 

- Cazare 5 sau in hoteluri de 4* cu mic dejun;

 

 Servicii neincluse

- Pachet 3 excursii optionale: 159 Euro/ persoana (optional);

- Pachet demipensiune (cina la hotel in zilele 1, 2, 4, cina pe vapor in ziua 3 si pranz la hotel in ziua 5) - 109 Euro/ persoana (optional);

- Taxa de oras in Dubai (se achita la receptie) (neinclus)

 

Servicii opționale neincluse în preț:

 - Excursie opțională la Ferrari World: 75 Eur/ persoana

- Excursie opțională la Burj Khalifa 50 Eur/ persoana

- Excursie Desert Safari cu cină inclusă 59 Eur/ persoana

- Pachet 3 excursii opționale (Ferrari World, acces pe platforma de observație la Burj Khalifa, Desert Safari inclusiv cină tradițională): 159 Euro/ persoană (tariful este valabil doar pentru plata in agentie)

- Pachet demipensiune (cina la hotel în zilele 1, 2, 4,  cină pe vapor în ziua 3 și prânz la hotel în ziua 5): 109 Euro/ persoană (rezervarea se poate face doar in avans, cu maxim 1 saptamana inainte de plecare)

 

 Acte necesare:

  • Pașaport cu o pagină liberă, valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar)

 


Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Rezerva acum ultimele locuri pentru Circuit Dubai, Abu Dhabi & Ras al Khaimah !