Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Kusadasi

5
 
de la
 
57
de persoana in camera dubla /noapte

Este situat pe malul marii, la 10 km de centru Kusadasi, la 55 km de aeroportul din Izmir si 110 km de aeroportul din Bodrum.

 Hotelul are 2 zone: World Hotel si Club Hotel.  In World Hotel (constructii mai noi) camerele sunt mai moderne si un pic mai mari decat cele din zona Club.  PLAJA SI PISCINE

 

Plaja - Privata, lata si lunga de 400 de m, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite la Aquapark, pe plaja si la piscine. 

Piscine – 6  piscine dintre care 4 exterioare si 2 interioare. Toate piscinele din complex au sectione pentru copii. Piscina interioara din complexul World are un mini aquapark.

Aquapark – are 30 de tobogane si o capacitate de 4000 de pax. Intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului intre 10:30-18:00. Toate bauturile si preparatele culinare sunt contra cost. Oaspetii hotelului trebuie sa foloseasca cartea de credit (limita 300 lire turcesti; consumatia care depaseste aceasta limita se plateste cash) pe care o primesc la receptie la check-in. 
 
SPORTURI SI ACTIVITATI
 
Fara plata: aquapark, fitness center, miniclub (4 -12 ani), junior club (13-16 ani), darts, fotbal, basket, volei, canoe, hidrobicicleta, minigolf, tir cu arcul, boccia, tenis, tenis de masa, windsurf cu licenta, programe de animatie pe timpul zilei si seara, karaoke, aerobic, jocuri la piscine, petreceri in gradina si la piscina, spectacole musicale si de varietati, seri turcesti si dans din buric, cinema si muzica live.
Cu plata: sala de jocuri, bowling, billiard, calarie, scufundari, sporturi de apa, echipametul de tenis si nocturna.
 

Cazare

Tip de masa -All inclusive

Transport

Taxe de intrare la obiectivele turistice și programe optionale

Alte taxe și cheltuieli personale

Copil cu varsta 0-12.99 ani  beneficieaza de gratuitate

Al doilea copil cu varsta intre 0-1.99 ani beneficieaza de gratuitate

Al doilea copil cu varsta intre 2-12.99 ani va plati 50% din tarif

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.